Musikalske møter i Jessheim kirke

Torsdag 2. mars kl. 19:00

Sted: Jessheim Kirke

Kategori: Konserter, Musikk

Mats Eilertsen, kontrabass
Ingrid Berg Mehus, fiolin
Wollert Krohn-Hansen, flygel

Med kontrabassisten Mats Eilertsen som gjest inviterer Ingrid Berg Mehus og Wollert Krohn-Hansen til en spennende konsert i landskapet mellom klassisk musikk og lyrisk jazz. Repertoaret vil by på komposisjoner fra alle utøverne, salmeimprovisasjoner, kanskje noe Bach og ellers åpne partier med vakker improvisasjon.

Mats Eilertsen
Mats Eilertsen er en norsk jazzmusiker og jazzkomponist, utdannet ved jazzlinja (NTNU). Han har flere albumutgivelser i eget navn. Blant annet ga han ut «Hymn for hope» i 2021 og And Then Comes the Night i 2019, det siste for plateselskapet ECM. Dette fikk han også spellemannsprisen for. Han har videre spilt med en rekke norske band og artister som Håkon Kornstad, Tord Gustavsen, Helge Lien, Nils Økland og Bendik Hofset.

Ingrid Berg Mehus
Ingrid er frilans fiolinist og sanger. Hun har studert klassisk musikk på Barratt Due og frilanset med mange artister og blant annet medvirket på flere TV-program. I 2019 deltok som artist i Melodi Grand Prix med sin egen låt «Feel». Hun er en av artistene i juleturneen «Stille Natt Hellige Natt» sammen med blant andre Maria Haukås Mittet, Rune Larsen og Tor Endresen. For tiden studerer hun jazzfiolin på Norges Musikkhøgskole.

Wollert Krohn-Hansen
Wollert Krohn-Hansen er kantor i Ullensaker kirke og jobber frilans som tangentmann i mange ulike sammenhenger. Utdannelsen er lektor i musikk fra Universitet i Oslo og kantor fra Norges musikkhøgskole. Han har blant annet samarbeidet med trompetisten Arve Henriksen, gitaristen Knut Reiersrud og mange sangere, som Linnéa Sundfær Casserly, Knut Marius Djupvik og Marianne Anthonsen.

For ledsagerbill. kontakt Ullensaker Kulturhus.