Musikalsk møte – Ingrid og Wollert inviterer

Onsdag 16. november kl. 19:00

Sted: Jessheim Kirke

Kategori: Konserter, Musikk

Klassiske perler, viser og vakker improvisasjon.

«Musikalsk møte» er en ny konsertserie der fiolinist Ingrid Berg Mehus og pianist Wollert Krohn-Hansen inviterer musikervenner til musikalske møter i Jessheim kirke. Første gjest er sangeren Guro Lødemel.

Ingrid og Wollert har jobbet sammen i flere år og utviklet et gnistrende samspill basert på improvisasjon, neworleans-jazz, folketoner, salmer, egne komposisjoner og klassiske verk. Begge har klassisk musikkutdannelse, men har samtidig lang erfaring med rytmisk og improvisatorisk musikk i jazz-pop-rock-landskapet. De har blant annet begge vært med på den lokale suksessen «Mad Dogs og Romerikinger», Wollert som kapellmester og Ingrid som musiker og sanger.

Guro Lødemel har både bachelor- og mastergrad i klassisk utøvende sang fra Norges Musikkhøgskole i Oslo. Hun har også tatt deler av masterstudiet sitt i Lyon, Frankrike for å fordype seg i fransk musikk. Guro lever av musikken og jobber som frilanser i både inn- og utland. Hun bor på Jessheim og er også dirigent for barne- og ungdomskoret Jessheim jentekor.

Ingrid Berg Mehus er frilans fiolinist og sanger, opprinnelig fra Jessheim, men bosatt i Oslo. Hun har studert klassisk musikk på Barratt Due, spilt med mange artister og medvirket på flere TV-program. I 2019 deltok hun i Melodi Grand Prix med sin egen låt «Feel». Hun er en av artistene i juleturneen «Stille Natt Hellige Natt» sammen med blant andre Maria Haukås Mittet, Rune Larsen og Tor Endresen. For tiden studerer hun jazzfiolin på Norges Musikkhøgskole.

Wollert Krohn-Hansen er kantor i Ullensaker kirke og jobber frilans som pianist i mange ulike sammenhenger. Han har blant annet samarbeidet med trompetisten Arve Henriksen, bassisten Mats Eilertsen, gitaristen Knut Reiersrud og mange sangere, som Linnéa Sundfær Casserly, Knut Marius Djupvik og Marianne Anthonsen.

Unummererte plasser.  Bill. pris: 265,- inkl. avg.

For ledsagerbill. kontakt Ullensaker Kulturhus.