Mari Boine

Lørdag 14. september kl. 20:00

Sal: Ullensaker Kulturhus

Kategori: Konserter, Musikk

Mari Boine har lenge vært kjent som en grensesprengende musikalsk pionér, men de siste ukene tør vi påstå at enda flere har fått øynene opp for den sterke stemmen hun besitter – i forbindelse med hennes deltagelse på Hver gang vi møtes.
Boines tolkninger av de andre artistene har så langt fått mye fortjent oppmerksomhet, og flere terningkast 6 fra de store mediene.
«Mari leverer en magisk, suggererende og nærmest hypnotisk versjon. For en urkraft hun besitter som artist og menneske! (…) Easy To Love», skrev Dagbladet.
Og VG skrev dette: «Mari Boine er derimot en av våre ledende musikalske alkymister, med en misunnelsesverdig kontroll.»
Etter episoden av Hver gang vi møtes som ble vist 13. januar, sa Vamp-musikeren Odin Staveland: «Hvis du har lyst til å gå på en bra konsert, og du ser at Mari Boine spiller i byen, da må du gå. For det er fett, altså.»

Når hun kommer til Jessheim har hun med seg fullt band, og et nytt studioalbum i bagasjen. Det er fantastisk å oppleve henne på TV, men ingenting er som å oppleve henne live!

For ledsagerbill. kontakt Ullensaker Kulturhus. Må hentes ut i kulturhusets billettutsalg mot fremvisning av gyldig ledsagerbevis.

Parkering mot avgift i tilknytning til Ullensaker Kulturhus. Tog og busstasjon ligger vis a vis.