Trine Rein: Queen of Soul – tribute til Aretha Franklin

Fredag 1. november kl. 19:00

Sal: Ullensaker Kulturhus, Kong Rakne

Kategori: Konserter, Musikk

Få kan synge Aretha Franklins låter slik som Trine Rein. Når Trine til høsten inviterer til storslått konsert har hun med seg Jessheims eget showkor Good Vibrations. Dette blir en musikalsk festkveld til ære for «The Queen of Soul».

Det er ingen tilfeldighet at Aretha Franklin fikk tilnavnet «The Queen of Soul». Få artister fortjener en hyllest mer enn henne. Musikkavisa Rolling Stones har kåret Aretha Franklin til verdens beste sanger innen pop-musikken gjennom de 100 siste årene. Hun mottok til sammen 20 Grammy Awards og har inspirert sangere og musikere gjennom 50 år.

«Det er med en enorm respekt og ærefrykt jeg påtar meg dette prosjektet,» sier Trine Rein. «Franklin har inspirert meg så lenge jeg kan huske, innen både soul, funk, R&B, gospel og pop, og uansett hva hun har sunget inn gjør hun det med en så dyp innlevelse at man ikke kan unngå å bli berørt.»

Slik åpner Trine Rein nyheten om sitt neste prosjekt, nemlig en hyllest til Aretha Franklins liv og musikk. Drømmen om å samle Franklins karriere i en konsert eller forestilling har lenge stått på ønskelisten. Få artister kan måle seg med stemmeprakten til Trine Rein, og enda færre når opp til kvalitetene til The Queen of Soul.

Trine Rein byr på interessante historier slik at publikum blir litt bedre kjent med personen Aretha Franklin.

Vi lover en fullspekket konsertforestilling hvor Aretha Franklins hits står i fokus, bl.a. låter som «Respect», «Think» og «Natural Woman». For å skape ennå mer trøkk og magisk stemning er koret Good Vibrations Showkor fra Jessheim med på låter som «Sisters Are Doin’ It for Themselves» m.fl.

For ledsagerbillett kontakt Ullensaker Kulturhus.