Jul i Svingen

Lørdag 30. november kl. 16:00

Sal: Ullensaker Kulturhus

Kategori: Barneteater, Familie

Morsom juleforestilling for hele familien!
Det er desember i Svingen og juleforberedelsene er i full gang. Adventskalendere skal åpnes, julegrana skal tennes, koret skal synge. Alt er som det skal være.

Eller er det virkelig det? For Marvin, faren til Linus og Klara Klegg, har som vanlig sine egne idéer om hvordan ting bør gjøres.  Og så flytter det inn en ny familie i Svingen. Og de kommer fra Sletta! Kan de bli venner med barna i Svingen?
Den årlige stafetten mellom Svingen og Sletta er selvfølgelig et høydepunkt. Hvem vinner i år? Marvin gjør dessverre sitt beste for at Svingen skal vinne …
Gutta skal på hyttetur. Det gjør de hvert år, men denne gang skjer det noe rart. Og det blir kanskje rarest for Nure.
Og hvem skal være Lucia i år? Alle vil, men bare én kan. Og det er ikke lett å bli enige!
Akaya skal reise bort i julen og Atif, som er muslim, feirer ikke jul. Så hvordan skal barna treffe hverandre på julaften? Blir ikke det helt umulig? Men ungene i Svingen er smarte og finner selvfølgelig en løsning.
Jul i Svingen er som juler flest. Noen gleder seg, andre gleder seg ikke fullt så mye. Noe er spennende, noe er hyggelig, noe er litt leit og mye er morsomt. Men en ting er sikkert: det blir Jul i Svingen!

Det er Victoria Productions AS som presenterer «Jul i Svingen» av Kjetil Indregard.

For ledsagerbillett kontakt Ullensaker Kulturhus. Må hentes ut i kulturhusets billettutsalg mot fremvisning av gyldig ledsagerbevis.
Parkering mot avgift i tilknytning til Ullensaker Kulturhus. Tog og busstasjon ligger vis a vis.