Wenche 75

Lørdag 30. september kl. 19:00

Sal: Ullensaker Kulturhus, Kong Rakne

Kategori: Konserter, Musikk, Show, Teater/Show

Wenche Myhre har vært en folkekjær artist helt siden hun var tidlig i tenårene. Som 13-åring vant hun en talentkonkurranse, og som premie fikk hun platekontrakt. Over 60 år senere kan hun se tilbake på en fantastisk karriere, både som artist og skuespiller på film og scene.

Wenche Myhre har gjort suksess i flere land – ikke minst i Tyskland . Der har hun toppet listene, hatt flere store TV-show og i tillegg representert landet i den internasjonale Grand Prix-finalen.

Sanger som «La meg være ung», «Vi lever», «Katta vår», «Vinter og sne», «66», «Det er slike ting som hender», «Gi meg en cowboy til mann», «Å-å-å sheriff», «Ei snerten snelle», «En natt forbi», og mange flere, er for lengst allemannseie for flere generasjoner her hjemme, og Wenches sanger har fulgt oss som et lydspor gjennom store og små øyeblikk i livene våre.

Orkesteret ledes av Wenches samboer, den svenske dirigenten, musikeren og arrangøren Anders Eljas.

Alt er klart for en kveld hvor vi får kjenne på hele følelsesregisteret. Det blir ballader, rock and roll, smil og latter, men også rørende øyeblikk. Wenche Myhre er en av våre aller største formidlere, og få klarer å spille på alle strengene med samme naturlige eleganse og treffsikkerhet.

Nå er det duket for Wenches 75 års bursdagsfest – dette vil du ikke gå glipp av!