Travelin med Silje

Fredag 11. mars kl. 20:00

Sal: Ullensaker Kulturhus, Kong Rakne

Kategori: Konserter, Musikk

Travelin’ Storband gjør et nytt bekjentskap når de nå presenterer seg sammen med Silje Nergaard.
Silje har vært banebrytende på den internasjonale jazzscenen i over 30 år og har skapt sitt helt egne personlige uttrykk både som sanger og komponist. Hun har blitt kåret til årets spellemann, turnert verden rundt og sunget med artister som Al Jarreau, Pat Metheny, John Scofield, Kurt Elling og norske Morten Harket. Hun har medvirket på utallige innspillinger og flere kjente band har gjort coverersjoner av hennes låter bl.a. Manhattan Transfer. Hun har over 14 egne utgivelser, som «Tell Me Where You’re Going».

Travelin’ Storband er kjent for å utforske alle sider av storband-sjangeren, og har opp gjennom årene hatt utallige prosjekter og konserter i samarbeid med både profesjonelle musikere og vokalister, samt med amatører og lokale kor-grupper.

Travelin’ Storband har spilt på de fleste små og store konsertscener på Romerike. Med temaer som Sting, Blood, Sweat and Tears, 70-tallets disco-klassikere, Chicago, Frank Sinatra, Steely Dan – for ikke å glemme konserter med gode, gamle Swing- og Jazz-klassikere (med vokalister som Marian Aas Hansen og Venke Knutson) har Travelin’ Storband hatt et meget bredt repertoar i mange år. Storbandet har også spilt på festivaler som for eksempel Jessheimdagene hvert år, og har også vært fast band på retro-arrangementet Gardermoen Revival.

Denne gangen gleder vi oss til å presentere Silje Nergaard, med hennes unike og fantastiske musikalske jazz-univers i en storbandkontekst.

Varighet: 75 minutter
Arrangementet er en del av Kulturuka i Ullensaker kommune.

Ledsagere går inn gratis. For ledsagerbill. kontakt Ullensaker Kulturhus. Må hentes ut i kulturhusets billettutsalg mot fremvisning av gyldig ledsagerbevis.

Parkering mot avgift (3 timer gratis) i tilknytning til Ullensaker Kulturhus. Tog og busstasjon ligger vis a vis.

For mer informasjon se www.ullensakerkulturhus.no og Facebook.