Tore Halvorsen – Godt å se deg igjen

Torsdag 23. september kl. 13:00

Sal: Ullensaker Kulturhus, Kong Rakne

Kategori: Konserter, Musikk, Rock/Pop

Matiné i Kong Rakne

Tore Halvorsen på turne i 2021
I en alder av 70 år ga Norges mest kjente dansebandvokalist, evigunge Tore Halvorsen ut sitt første solo-album Godt å se deg igjen i juni 2020, med sanger han selv er glad i fra en lang karriere.

Våren sommeren og høsten 2021 tar Tore med seg flere av disse sangene på turne på kryss og tvers i Norge. Vi lover stor stemning når Tore byr på kjente svensketoppere, viser han setter pris på samt uforglemmelige slagere fra Ole Ivars.

Tore Halvorsen trådte sine barnesko i Østerdalen,- nærmere bestemt Rendalen. Det fortelles at han som svært liten villig klatret opp på vedkassa for å synge for sine foreldre og naboer. Allerede der kunne man se sanggleden og kjærligheten til å opptre som skulle følge han igjennom livet og glede hele Norge. Mest kjent er Tore som vokalist og frontfigur i dansebandet Ole Ivars (1988-2018). Sanger som «Nei så tjukk du er blitt» og «Jag trodde englarna fanns» har satt seg i ryggmargen til folket og blitt allemannseie i landet vårt. Tusener har de spilt for og spellemannsprisene er mange. Tore løftet dansebandmusikken opp på det musikalske Norgeskartet, og han ble raskt anerkjent som en meget dyktig sanger og entertainer.

Ledsagere går inn gratis. For ledsagerbill. kontakt Ullensaker Kulturhus. Må hentes ut i kulturhusets billettutsalg mot fremvisning av gyldig ledsagerbevis.

Parkering mot avgift (3 timer gratis) i tilknytning til Ullensaker Kulturhus. Tog og busstasjon ligger vis a vis.

For mer informasjon se www.ullensakerkulturhus.no og Facebook.