Tom Roger Aadland

Tom Roger Aadland

Onsdag 1. november kl. 19:00

Sal: Herredshuset, Jessheim

Kategori: Konserter, Musikk

TOM ROGER AADLAND er en av de mest kritikerroste artistene i landet de siste årene. Høsten 2023 slipper han sitt tiende album, og drar på turné.

Det nye albumet har fått tittelen «Skyer», og inneholder flere låter som allerede har blitt publikumsfavoritter, bl.a. «Du e den» og «September» (duett med Kine Nesheim). Aadland er kjent for sine sangtekster på nynorsk, men denne gangen har han skrevet på dialekt, nært og sterkt.

«Landets fremste Dylan-tolker leverer noen knallåter på egen hånd», skrev Aftenposten om hans forrige album «Motgift» (2021). Aadland har hatt en rekke låter i rotasjon på norsk radio, og mange har nok hørt sanger som «Alle dei i ei» og «Min beste ven på ein dårleg dag». Han er også kjent som tekstforfatter for Hellbillies, Vamp og Marion Ravn. Bob Dylan-gjendiktningene hans har gjort suksess på Det Norske Teatret, og konserten vil også inneholde en dose Dylan på nynorsk.

Tom Roger Aadland er fremdeles på veien – og fremdeles på vei. Han er kjent som en energisk utøver med en spesiell evne til å formidle innholdet i en låt, og har rykte på seg for alltid å levere varene på scenen.

Konsert på Herredshuset.

For ledsagerbillett, ta kontakt med Ullensaker Kulturhus.