MED BACCHUS FRA BANDAKKANALEN TIL BLOM

Lørdag 29. august kl. 15:00

Sal: Ullensaker Kulturhus, Kong Rakne

Kategori: Foredrag/konferanser, Mat og drikke, Spesielle arrangmenter, Teater/Show

Obs! For å kunne opprettholde tilstrekkelig avstand i salen har vi flyttet arr. fra Sal Vesong til Kong Rakne. Plassene er nå unummererte.
Hadde du kjøpt billett til Sal Vesong, benyttes denne i Kong Rakne, og alle vil få anvist plass.

Det handler om alkoholens gleder og forbannelser, «spritet opp» med muntre vers, fuktige anekdoter – og musikk. Med Øyvind Straume. Musikalske innslag ved Håvard Svendsrud.

Øyvind Straume:
Pensjonist og kulturformidler. Når han ikke fordriver tiden med uhøytidelige sysler som versemakeri i limericks form, reiser han rundt som oppleser, kåsør og foredragsholder med hovedsakelige litterære temaer. Ble tildelt Herman Wildenveys poesipris i 2014.

Håvard Svendsrud:
Professjonell utøver innen klassisk og folkloristisk musikk. Han har vunnet flere NM på trekkspill, samt den nordiske finalen i Frosini Grand Prix i 1993. I 2004 vant han en stor internasjonal trekkspillkonkurranse i Boston, USA.
Han har ved flere anledninger vært solist med ulike orkestere, og har vært aktiv som teatermusiker, b.a. ved Nationalteateret, og han har medvirket i forestillinger som Spelemann på taket og Tolvskillingsoperaen. Svendsrud har også turnert med egne konsertprogrammer i USA, Island, Italia, England, Tsjekkia, Tyskland og i Skandinavia.

Overskuddet går til Frivilligsentralen i Ullensaker.

Ledsagerbilletter utstedes på Ullensaker kulturhus ved fremvisning av gyldig ledsagerbevis.

Alle forestillinger

Lørdag 29. august kl. 15:00 Kjøp billett