Luke Elliot – The Big Wind

Torsdag 28. oktober kl. 20:00

Sal: Ullensaker Kulturhus, Kong Rakne

Kategori: Comedy, Konserter, Musikk, Show, Stand-up, Teater/Show

Luke Elliot har siden debutalbumet, «Dressed for the Occasion», fengslet publikum med sine vakre opptredener og et ekstremt nærvær. Den melankolske amerikaneren blir ofte sammenlignet med store navn som Jerry Lee Lewis, Tom Waits og Bob Dylan.
På sitt nyeste album, «The Big Wind», leverer han fantastiske låter som perler på en snor.
Elliot gjorde stor suksess, spesielt her i Norge, med «Dressed for the Occasion», og mye har skjedd siden da. Luke Elliot har turnert kontinuerlig over hele verden med utsolgte konserter i land som Norge, Sverige, Danmark, Frankrike, Tyskland og Australia. En samlet norsk presse hyllet artisten med anmeldelser som «En umiddelbar klassiker» (6/6 i Dagbladet).

Med albumet «The Big Wind» leverer Luke Elliot, med opprinnelse i New Jersey, et modig og umiddelbart album som kunne satt den perfekte stemningen til en noir film da produksjonen er filmatisk, moderne og elegant, men samtidig leken. Luke Elliot har latt seg inspirere av store, katastrofale stormer. Han har spesielt latt seg fascinere av Irlands beryktede vindstorm i 1839, som har blitt foreviget i poesi og prosa under tittelen «The Night Of The Big Wind».

I skriveprosessen befant Luke Elliot seg i en malstrøm av hendelser både på det personlige og profesjonelle plan og «The Big Wind» er et resultat av denne stormfulle tiden.

Ledsagere går inn gratis. For ledsagerbill. kontakt Ullensaker Kulturhus. Må hentes ut i kulturhusets billettutsalg mot fremvisning av gyldig ledsagerbevis.

Parkering mot avgift (3 timer gratis) i tilknytning til Ullensaker Kulturhus. Tog og busstasjon ligger vis a vis.

For mer informasjon se www.ullensakerkulturhus.no og Facebook.