AVLYST!

Lise Fjeldstad og Håvard Gimse: «Ibsens små djevler» – AVLYST

Fredag 23. oktober kl. 14:30

Sal: Ullensaker Kulturhus, Kong Rakne

Kategori: Klassisk, Konserter, Musikk

Konsertforestillingen «Ibsens små djevler» av Lise Fjeldstad er basert på Henrik Ibsens dikt eller «små djevler» som han selv kalte dem. Musikk av Edvard Grieg og Harald Sæverud.

Konsertforestillingen «Ibsens små djevler» av Lise Fjeldstad er basert på den store dramatikerens diktning. Vi møter skuespiller Lise Fjeldstad og pianist Håvard Gimse.

Henrik Ibsen var en lukket person, en tilknappet mann, en sfinx. Mange kjenner hans store dramaer, men diktene hans er kanskje ikke kjent for alle. Selv kalte Ibsen sine dikt for «smådjevler».

Det er disse «djevlene» som nå skal under lupen, når Lise Fjeldstad, en av norsk teaters ledende skikkelser, har tatt på seg tre par briller i sin lesning av Ibsens dikt: sine forskerbriller, innlevelsesbriller og fantasibriller. Og hva har hun funnet? Kommer vi ham som menneske nærmere gjennom hans dikt? Lise Fjeldstad skal ikke tilnærme seg «smådjevlene» alene – hun har fått med seg den dyktige pianisten Håvard Gimse som også er en ivrig lyrikkleser. Sammen vil de kanskje kunne gi noen svar på hvem Henrik Ibsen egentlig var.

For ledsagerbill. kontakt Ullensaker Kulturhus.

Alle forestillinger

Fredag 23. oktober kl. 14:30 Kjøp billett Kansellert