JULESHOW 2023

Torsdag 23. november kl. 19:00

Sal: Ullensaker Kulturhus, Kong Rakne

Kategori: Konserter, Musikk, Show, Teater/Show

Nyhet 28.08.23: Øivind Blunck er dessverre sykemeldt, noe som innebærer at han ikke får vært med på «Juleshow 2023».

Den populære forestillingen vil likevel gå som planlagt. I Bluncks sykefravær tar nemlig den folkekjære skuespilleren og artisten Nils Vogt rollen som supervikar. 

—————–

Nils Vogt, Tor Endresen, Reidun Sæther, Trond Nagell-Dahl og Erling Solland inviterer til en helt ny Juleshow-forestilling.
Men selv om showet er nytt, og Nils er supervikar for Øivind Blunck er det selvsagt laget med de gode, gamle ingrediensene. Det blir latter, storslagne musikalske opplevelser og magiske øyeblikk.

Nils Vogt

Nils Vogt debuterte for over 50 år siden, og har siden gjort stor suksess både på scene og skjerm. Han er en av våre mest folkekjære skuespillere, ikke minst takket være sin rolle som hissigproppen Karl i TV-seriene Mot i Brøstet og Karl & Co. Men han har også gjort seg bemerket i en rekke andre roller, både på film, TV og på landets store scener, noe som blant annet har resultert i Komiprisens hederspris.

Reidun Sæther
Det er snart ti år siden Reidun Sæther for alvor slo gjennom med sin enestående innsats i «Stjernekamp» på NRK. Men allerede før det var hun en etablert artist her i Norge. Hun har vært med i Grand Prix, opptrådt i store TV-show og hatt sentrale roller i musikaler som «Cats», «Trollmannen fra Os», «Jungelboken» og «Les Misérables». Vi må heller ikke glemme turnéene med Øivind Blunck, som har høstet strålende kritikker. «Stemmen fra heaven» er en artist av internasjonalt format med et bredt register.

Tor Endresen
Tor Endresen var allerede en etablert artist i musikk-Norge da han fikk sitt kommersielle gjennombrudd som syngende bartender i NRK-programmet «Lollipop» på begynnelsen av 90-tallet. Sjelden har vi vel hatt en mer folkekjær bergenser, men det skyldes nok hans myke røst som får enhver skarre-r til å smelte i ørene. Tor har vært med i Melodi Grand Prix hele 12 ganger, og er mannen Disney ringer til når slagerne fra de store tegnefilmene skal synges på norsk. Men Endresen har ikke bare en fantastiske stemme, han er morsom og har et stort skuespillertalent.

Erling Solland
The Magic Man har tryllet siden han var guttunge, og når han nå feirer 40-årsjubileum som artist har han blitt en tryllekunstner og illusjonist i internasjonal toppklasse. Erling har vært profesjonell siden 1983 og er prisbelønnet både her hjemme i Norge og i det store utland. Den allsidige magikeren har stått på alle landets største scener, foran et like begeistret og måpende publikum hver gang. Sjelden har vel ordet magisk vært mer treffende på et show.

Trond Nagell-Dahl
«Tangent 007», som Blunck kaller ham, har akkompagnert det norske folks fredagskos i snart et kvart århundre. Men «Beat for Beat»-legenden med de karakteristiske lokkene rekker faktisk også å trykke på både de hvite og sorte tangentene for andre artister mellom opptakene – som for eksempel Øivind Blunck. I tillegg har flere av landets største band hatt gleden av å ha Nagell ved klaveret.

Varighet: 90 minutter

For rullestolplass og ledsagerbillett, kontakt Ullensaker Kulturhus.
Ledsagerbillett må hentes ut i kulturhusets billettutsalg mot fremvisning av gyldig ledsagerbevis.

Parkering mot avgift (2 timer gratis) i tilknytning til Ullensaker Kulturhus. Tog og busstasjon ligger vis a vis.