Jonas Rønning – 30 års Jubileumsshow 2022

Lørdag 19. november kl. 19:00

Sted: Ullensaker Kulturhus, Kong Rakne

Kategori: Comedy, Show, Stand-up, Teater/Show

I 2022 er det 30 år siden Hønefoss, og Jevnakers store sønn, Jonas Rønning, debuterte som komiker og begynte å leve av å være morsom. Etter over 800 revyforestillinger og mange tusen stand up- og sceneshow holder «skrattekammeret» til Jonas på å renne over.

Nå er han klar for et skikkelig tilbake-kick på 30 fantastiske år i bransjen. Jonas slo igjennom som komiker med Stand up-showet «Stand Up & Go». Som Stand up-pioner i landet var han med å etablere nettopp Stand up som sjanger i Norge. Han har spilt utallige show og har hatt en allsidig karriere både på scene, radio og TV. Gjennom bl.a. Hønefossrevyen har han skapt drøssevis av karakterer opp gjennom årene. Mange av karakterene står klare for å feire jubilanten Jonas. «Megafonmannen» pusser megafonen og er klar for et heidundrendes 30 års-lag. DU er invitert! Alle karakterene er invitert–bl.a. Kim Jong-un, Bjørn Kjos, Sugmund Groven, Tore Tourettes, Stand up-presten og mange, mange flere-kanskje kommer selveste Kongen også. Det blir spennende å se hvem som takker ja–vi håper i hvert fall at DU kommer!

For ledsagerbill. kontakt Ullensaker Kulturhus. Må hentes ut i kulturhusets billettutsalg mot fremvisning av gyldig ledsagerbevis.

Bill.pris kr. 425,-
Varighet: 1 time og 10 minutter