Inger Lise Rypdal – flyttet til 20.05.

Torsdag 20. mai kl. 19:00

Sal: Ullensaker Kulturhus, Kong Rakne

Kategori: Comedy, Show, Stand-up, Teater/Show

Dette arrangementet er flyttet fra fredag 5. mars til torsdag 20. mai 2021. Kjøpte billetter gjelder fremdeles. Om ny dato ikke passer kan du få refundert ved å fylle ut kontaktskjema HER.

Hvis du har kjøpt billetter i lokal billettluke eller via et annet utsalgssted, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter.
Refunderingsfrist: 60 dager.
NB! Serviceavgiften refunderes ikke

 

Inger Lise Rypdal – Norges først popstjerne. 

På 1960-tallet ble Inger Lise Rypdal Norges første popstjerne med landeplagene «Fru Johnsen» og «Romeo og Julie» som la grunnlaget for storhetstiden på 70-tallet. Med «En spennende dag for Josefine» og «I mitt liv» var hun den første norske artisten som solgte til platina. 17 ganger toppet hun hitlistene med sine slagere, og solgte flere hundre tusen plater. På 80-tallet var fokuset på musikaler og funk og soul med Chipahua, før hun seilte gjennom 90-tallet i storsuksessen «Piaf».
På 2000-tallet gikk Inger Lise tilbake til røttene i tolkninger av Prøysen før hun i år markerte seg
forestillingene «Vi elsker ABBA» og »Vår Beatles-hyllest»

I denne konserten tar hun med oss på høydepunkter fra en karriere som strekker over seks tiår. Vi får selvsagt gledelige gjensyn med hennes nr.1-hits som «Fru Johnsen»,«I mitt liv», «En spennende dag for Josefine» og nyere hits fra hennes opptredener i «Maskorama» og «Hver gang vi møtes».

Varighet: Ca 80 minutter uten pause

Pga Covid-19 og smittevern, selges det unummererte billetter. Publikum blir anvist plass av kulturhusets verter.

For ledsagerbill. kontakt Ullensaker Kulturhus.