In Memory of Elvis / flyttet til 28. mai 2021

Fredag 28. mai kl. 19:00

Sal: Ullensaker Kulturhus, Kong Rakne

Kategori: Konserter, Musikk, Rock/Pop

På grunn av forbud mot gjennomføring av arrangementer for å hindre spredning av koronaviruset er dette arrangementet er flyttet fra 1. mai 2021 til 28. mai 2021. Kjøpte billetter gjelder fremdeles. Om ny dato ikke passer kan du få refundert ved å fylle ut kontaktskjema til Ticketmaster her.

Hvis du har kjøpt billetter i lokal billettluke eller via et annet utsalgssted, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter.

Refunderingsfrist: 23. mai 2021

NB! Serviceavgiften refunderes ikke

* * * * * * * * * *

Paal Flaata & Vidar Busk med stort band
De siste fem årene har de kritikerroste solistene inngått i ulike produksjoner hvor Elvis har blitt hyllet og tolket. I høst er Paal Flaata og Vidar Busk klar med en helt ny produksjon som skiller seg ut fra de tidligere. Flere nye inngår i ensemblet, bl.a. Raga Rockers gitarist Eivind Staxrud.
I det åtte manns store bandet inngår to på trommer! Glenn-Vidar Solheim og Alexander Pettersen vil gi konserten en ny og spennende ramme! Det blir en blåserekke med Petter Marius Gundersen, Anders Hefre og Runar Fiksdal. Den anerkjente svenske bassisten Anders Mossberg og Flaatas mangeårige musikalske partner Gøran Grini, som er kapellmester, utgjør resten av ensemblet.
EN STORSLÅTT HYLLEST!
”In Memory of Elvis” byr på et gjenhør med en rekke av de mest populære innspillingene Elvis gjorde før han gikk bort i 1977. Sammen vil de skape en musikalsk opplevelse som er Kongen verdig. Det blir et musikalsk og historisk gjenhør vi tror veldig mange vil elske!
SOLISTENE
Paal Flaata frontet bandet Midnight Choir, som i perioden 1994 til 2005 ga ut syv album. Som soloartist har han gitt ut åtte album, det siste kom tidligere i år. I 2012 var Paal nominert til Spellemannprisen for sitt femte album – i 2018 for sitt syvende!

Vidar Busk startet sin musikalske karriere i USA som 15-åring! Etter at han vendte tilbake til Norge har han gitt ut ni album, han har vunnet Spellemannprisen to ganger og vært nominert flere ganger.

For ledagerbill. kontakt Ullensaker Kulturhus