Flyttet

Idiotene på jobb – Per Henrik Stenstrøm

Tirsdag 20. april kl. 19:00

Sal: Ullensaker Kulturhus, Kong Rakne

Kategori: Foredrag/konferanser, Teater/Show

Dette arrangementet er flyttet fra 22.09.2020 til 20.04.2021. Kjøpte billetter gjelder fremdeles. Om ny dato ikke passer kan du få refundert ved å fylle ut kontaktskjema HER.

Hvis du har kjøpt billetter i lokal billettluke eller via et annet utsalgssted, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter.

Refunderingsfrist: 22.11.2020

NB! Serviceavgiften refunderes ikke

Du vet de som forsurer arbeidsplassen din. De irriterende kollegene som tapper deg for krefter. Alle har minst én idiot på arbeidsplassen, men spørsmålet er om det går an å sette pris på en egoistisk surpomp? Og hvilken kollegatype er du?

Dette er et foredrag om moderne motivasjonsteori som skaper bedre miljø på jobben. Om krevende kolleger. Norges mest medieomtalte foredrag de siste årene kommer på nyåret til Ullensaker. Den prisbelønte foredragsholderen Per Henrik Stenstrøm legger ut på turné med foredraget «Slik takler du idiotene på jobben» som lærer deg å håndtere de vanskelige kollegene. Tidstyven, møteplageren, ordgyteren, gledesdreperen, bedreviteren og solstrålen. Om konfliktene som oppstår mellom medarbeidere. Om frustrasjonen og brysomme forskjeller på jobben.

For ledsagerbill. kontakt Ullensaker Kulturhus.

Alle forestillinger

Tirsdag 20. april kl. 19:00 Kjøp billett Flyttet