Frida Ånnevik

Torsdag 12. november kl. 20:00

Sal: Ullensaker Kulturhus, Kong Rakne

Kategori: Comedy, Humor/Komedie, Show, Teater/Show

Opplev Frida Ånnevik i Ullensaker Kulturhus. Med seg har hun sine fantastiske musikere Andreas Løwe på tangenter, og Haldor Røyne på gitar, og sammen snurrer de deg inn i en verden av sterk musikalsk nerve, personlige tolkninger, og noen henimot dansbare beats!
I Januar 2020 var Frida med i «Hver gang vi møtes» . Der fremførte og hedret hun musikalske kolleger som Odd Nordstoga, Aslag Haugen, Chris Holsten og Tuva Syvertsen m.fl.
I 2020 feirer Frida sine første 10 år som artist, tekstforfatter og låtskriver.
I fjor ga hun ut sitt femte album «Andre sanger». Albumet består av 10 sanger som betyr mye for Frida, hvor hun har gjendiktet et vidt spenn av artister og låtskrivere som Joni Mitchell, Spice Girls, Astrid S, og Janis Ian. Med denne utgivelsen har Frida nok en gang befestet sin posisjon som en av landets beste tekstforfattere.
«Frida Ånnevik synger coverlåter, og oppnår målet med sånt: Å få det til å høres ut som et helt eget, personlig album» – Dagsavisen
1.mai mottok Frida sin fjerde Spellemann for albumet «Andre sanger»

Billettene er unummerert og publikum vil få henvist plass ved ankomst. De som kjøper billetter i kiosken og informasjonen på Jessheim Storsenter, må registrere navn og kontaktopplysning.

Dørene åpner ca. 30 minutter før forestillingen.

For rullestol og ledsagerbill. kontakt Ullensaker Kulturhus. Ledsager har rett til fribillett som må hentes ut i kulturhusets billettutsalg mot fremvisning av gyldig ledsagerbevis.

Parkering mot avgift (3 timer gratis) i tilknytning til Ullensaker Kulturhus. Tog og busstasjon ligger vis a vis.

For mer informasjon se www.ullensakerkulturhus.no og Facebook.

Alle forestillinger

Torsdag 12. november kl. 20:00 Kjøp billett