FARTØY VALEN SEILER IGJEN – NB! Flyttet til 25/3-22

Fredag 25. mars kl. 18:30

Sal: Ullensaker Kulturhus, Kong Rakne

Kategori: Comedy, Stand-up

NB! Arrangementet har blitt flyttet til 25/3-22. Har du kjøpt billett, så gjelder denne fortsatt på den nye datoen.  Om ny dato 25/3-22 ikke passer og du ønsker refusjon, må du be om dette via din Ticketmaster-konto.

For snart 20 år siden fikk Kristian Valen sitt store gjennombrudd med sitt kritikerroste show «Fartøy Valen». Når Siddisen nå er tilbake på scenen, er tittelen på hans nye show ikke tilfeldig!

Kristian har vært åpen og ærlig om de utfordringene som han har hatt, og som media har gitt mye spalteplass til – og som har blitt mottatt med sympati og respekt.

Når han nå legger ut på nye eventyr for å underholde publikum, er det med ydmykhet hvor han ønsker å underholde publikum slik (bare) Kristian Valen kan, samtidig som han åpner seg noe om de fightene han har vært gjennom!

Blant «mannskapet» på nye Fartøy Valen befinner det seg noen av de karakterene som har gjort Kristian så utrolig populær og elsket. De som det blir et gjensyn med, fremstår slik «de» er i dag – ikke slik de var – selv disse fortjener å bli fremstilt i nåtid, men karaktertrekkene har nok ikke endret seg! Kast loss – bli med på Kristians nye seilas!

For ledsagerbillett kontakt Ullensaker Kulturhus. Må hentes ut i kulturhusets billettutsalg mot fremvisning av gyldig ledsagerbevis.

Merknad: Arrangementet har blitt tidligere blitt flyttet fra 30.10.21 til 17.12.2021.