Endelig sammen igjen! Mia Gundersen og Espen Hana

Onsdag 17. november kl. 19:00

Sal: Ullensaker Kulturhus, Kong Rakne

Kategori: Comedy, Konserter, Musikk, Show, Stand-up, Teater/Show

Det blir en musikalsk festaften av en kveld når to travere innenfor underholdningsbransjen møtes på scenen igjen!
Mia og Espen har kjent hverandre i mange år. De er begge fra Stavanger og har jobbet sammen på Rogaland teater i flere år.. Der har de spilt både ektepar og Evita og Che sammen, samt laget Evert Taube Cabaret på stavangersk.
Etter mange i på hver sin kant av landet, har de endelig funnet sammen igjen på scenen.
I forestillingen får du møte Mia og Espen rundt et flygel, hvor de kaster små og store skåblikk på livet både før og nå. Det blir latter og tårerer i tett parløp. Men mest av alt blir det både musikalsk og ikkje minst LØYE, så de seie i Stavanger.
Mia trenger knappest noen presentasjon, hun er hele Norges Mia, med en CV de fleste bare kan drømme om. Alt fra musikaler til Grand Prix til Norske talenter. Espen er fast ansatt skuespiller på Rogaland Teater og han er også en glimrende pianist og sanger. Han har tidligere gjort show med Jan Eggum, Pia Tjelta Karoline Kruger og Britt Synnøve Johansen og selvfølgelig Mia, og nå endelig møtes de igjen.

Ledsagere går inn gratis. For ledsagerbill. kontakt Ullensaker Kulturhus. Må hentes ut i kulturhusets billettutsalg mot fremvisning av gyldig ledsagerbevis.

Parkering mot avgift (3 timer gratis) i tilknytning til Ullensaker Kulturhus. Tog og busstasjon ligger vis a vis.

For mer informasjon se www.ullensakerkulturhus.no og Facebook.