AVLYST!

En julefortelling- Romerike Musikkteater – Avlyst

Onsdag 6. januar kl. 18:00

Sal: Ullensaker Kulturhus, Kong Rakne

Kategori: Musikal, Teater/Show

Grunnet Covid-19 er denne forestillingen dessverre avlyst, kjøpte billetter refunderes på følgende måte:
Billetter kjøpt på www.ticketmaster.no og betalt med kort (VISA, Master o.l.) refunderes automatisk tilbake til kortet som ble brukt ved kjøp, billetter betalt med VIPPS, Klarna og Paypal refunderes automatisk tilbake til konto som ble brukt ved kjøp.
For billetter betalte med kort via telefon eller gavekort, trenger vi kontoopplysninger fra publikum for å kunne overføre penger. Fyll inn dette kontaktskjemaet med relevante detaljer.
Hvis man har kjøpt billetter i lokal billettluke eller via et annet utsalgsted, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter.
Serviceavgifter refunderes ikke.
NB! Det er generelt stor pågang hos Ticketmaster for tiden grunnet Covid-19, så det kan ta opptil 60 dager til pengene er tilbakeført.

Romerike Musikkteaterskole presenterer: “En Julefortelling” av Charles Dickens.
Ebenezer Scrooge er en gjerrig og rik mann som for lengst har gitt slipp på vennlighet, varme og ikke minst julen. For å redde sin skjebne blir Scrooge tatt med på en reise gjennom fortiden, nåtiden og fremtiden. Kommer det til å ende godt? Skal denne julen også være ensom for herr Scrooge?

Dette er juleklassikeren man bare må få med seg for at julen skal bli komplett! Romerike musikkteaterskole lover humor, rørende øyeblikk og ikke minst den umistelige julestemningen. Sammen med cirka 50 unge lovende teater- sang- og dansespirer blir dette en stor julefest for hele familien.

En Julefortelling er basert på Charles Dickens velkjente roman og bearbeidet av Romerike Musikkteaterskole.»

Varighet: 2t og 20 min (inkl. 20 min pause)

For ledsagerbevis kontakt Ullensaker Kulturhus