Bettanita – Flyttet fra 22.04.21

Fredag 10. september kl. 19:00

Sal: Ullensaker Kulturhus, Kong Rakne

Kategori: Konserter, Musikk, Show, Teater/Show

Konserten er flyttet fra 22. april 2021 til 10. september 2021. Kjøpte billetter gjelder fremdeles. Om ny dato ikke passer kan du få refundert ved å fylle ut kontaktskjema til Ticketmaster her.

Hvis du har kjøpt billetter i lokal billettluke eller via et annet utsalgssted, må dette stedet kontaktes for refundering av billetter.

Refunderingsfrist: 22. juni 2021

NB! Serviceavgiften refunderes ikke

* * * * * * * * * *

To nydelige damer, to vakre stemmer.
I sommer sto Elisabeth «Bettan» Andreassen og Anita Skorgan sammen på scenen for første gang – og det skjedde på Scandic Park Hotell i Sandefjord.

Jentene ønsker å glede flere med dette showet og vi kan love knallgode tolkninger av våre store slagere, det blir humor og glede, men også sanger til ettertanke. Og Anita og «Bettan» vil naturlig nok hedre vår alles Jahn Teigen…
Elisabeth «Bettan» Andreassen
Når man snakker om Elisabeth Andreassen i Norge og Sverige, holder det å si «Bettan». Alle er på kjælenavn med den populære norsk-svenske artisten.
«Bettan» har norske foreldre, men ble født i Sverige – og det var hos söta bror hun ført gjorde seg bemerket på scenen. Duoen Chips, som «Bettan» hadde sammen med Kikki Danielsson, ble imidlertid raskt populære her i Norge også.
Og da Elisabeth vant Melodi Grand Prix-finalen i tospann med Hanne Krogh, skrev hun seg for alltid inn i norsk populærhistorie med gullskrift. Siden har det fortsatt å swinge rundt «Bettan», enten hun har kjørt solo eller samarbeidet med artister på begge sider av grensen.

Anita Skorgan
I likhet med «Bettan» er Anita Skorgan faktisk født i Gøteborg. Først da hun var syv år flyttet familien til Oslo, og de færreste blir overrasket når vi forteller at Anita har bakgrunn fra NRKs pikekor. Mer overraskende er det kanskje at hun har vært en av landets mest lovende diskoskastere… Men først og fremst har Anita vært en av våre mest folkekjære og fremtredende artister helt siden midten av 70-tallet. Grand Prix-slagere som «Oliver» og «Casanova» huskes fortsatt, og allerede i 1979 fikk hun sin første spellemannpris. En håndfull år og 20 album senere er det også blitt Kongens fortjenstmedalje og innlemmelse i Rockheims Hall of Fame på den allsidige sangeren, pianisten og låtskriveren.

På grunn av koronasituasjonen vil vi kun selge 200 billetter til hver forestilling. Alle smittevernregler vil bli fulgt, så du kan trygt lene deg tilbake og nyte et fantastisk show med to fremragende artister.

For ledsagerbill. kontakt Ullensaker Kulturhus.