Audun Skjølberg og Stina Stenerud m/band

Fredag 9. februar kl. 19:00

Sal: Herredshuset, Jessheim

Kategori: Konserter, Musikk, Rock/Pop

KONSERT PÅ HERREDSHUSET
I en hyllest til de amerikanske legendene James Taylor og Carole King står Audun Skjølberg og Stina Stenerud sammen på scenen  – med et fullt band i ryggen!

James Taylor og Carole King er levende legender i den amerikanske singer/songwriter-tradisjonen og har både hver for seg og sammen satt varige spor i musikkhistorien. Låter som You’ve got a friend, How sweet it is, You make me feel like a natural woman, Fire and Rain og It’s too late er bare en liten flik av hva de har på sine musikalske merittlister. Taylor og King har til sammen over 50 soloalbum bak seg. Begge har også mottatt flere Grammy-priser for utgivelsene sine.

Audun Skjølberg har et stort hjerte for James Taylor og hans musikk. Få tolker Taylors låter og gitarspill som han. Audun har gitt ut to soloalbum med egen musikk etter at han ble «oppdaget» av brødrene Henrik og Amund Maaruds plateselskap, Snaxville. Audun har også turnert med Rita Eriksen og blitt Spellemann-nominert som medlem av bluegrassbandet Earlybird Stringband.

Gjennom mange år i bransjen har Stina Stenerud levert såvel rock og blues som jazz og soul fra scener og på albuminnspillinger. Hun har sin egen soulsatsing i Stina Stenerud and her Soul Replacement og har de siste årene også hyllet Monica Zetterlund med jazzkvarteten Monicaz Vals. Denne gangen er det i kryssningspunktet mellom soul og pop hun skal begeistre publikum. Og for en stemme Stina har! Energisk og rå, eller følsom og varm – hun farger musikken slik den kler det best.

Med seg på scenen har Stina og Audun et håndplukket og rutinert band som også føler sterkt for musikken som framføres. Sammen er denne gjengen mer enn klare for å dele både spilleglede og stor musikk med publikum!

BAND: Stian Haslie, gitar – Jon Reidar Furulund, trommer – Lasse Kulsrud, bass – Thor Fremmerlid, keyboards