« Tilbake

2020 | Mars

CORONA

24.03.2020

KULTURHUSET UTSETTER OG AVLYSER FORESTILLINGER

Som følge av Corona-situasjonen har Ullensaker Kulturhus i samråd med Ullensaker kommune og kommuneoverlegen besluttet å utsette eller avlyse alle kulturhusets forestillinger ut juni.
Er konserten/forstillingen avlyst vil du få refundert billettene dine.  Vi har flyttet/utsatt noen av forestillingene til høsten, og i disse tilfeller kan du benytte den/de opprinnelige billettene.  Hvis den nye datoen ikke skulle passe for deg, vil du få refundert billettene. (Se informasjon om refunderinger nederst på siden)

Status vårens forestillinger:

ROBIN HOOD 14/3 og 15/3 -  Avlyses. Vurderes satt opp i slutten av juni, men det kommer kultuskolen tilbake til. 

CHRISTEL ALSOS 18/3 – Utsettes til høsten. Ny dato:  søndag 11. oktober.  De som har billetter til opprinnelig forestilling kan ganske enkelt benytte billetten sin på den nye forestillingen.  Dersom du ikke har mulighet til å benytte billetten den nye datoen, kan du få pengene refundert.  

TROND-VIGGO/ANITA SKORGAN 19/3  – Utsettes til høsten. Ny dato:  fredag 6/11.  De som har billetter til opprinnelig forestilling kan ganske enkelt benytte billetten sin på den nye forestillingen.  Dersom du ikke har mulighet til å benytte billetten den nye datoen, kan du få pengene refundert.  

KARDEMOMME BY 21/3 og 22/3 – Avlyses.  

KLARA, VILLSVINET OG DEN LILLE MUSIKKFABRIKKEN 24/3 – Avlyses. Riksteatret har avlyst alle sine turnéer frem til sommeren.

SUNDE/BJØRNOV 26/3 - Utsettes til høsten. Ny dato: tirsdag 1/9  
SUNDE/BJØRNOV 27/3 – Utsettes til høsten. Ny dato: onsdag 2/9
De som har billetter til opprinnelig forestilling kan ganske enkelt benytte billetten sin på den nye forestillingen.  Dersom du ikke har mulighet til å benytte billetten den nye datoen, kan du få pengene refundert.  

GOOD VIBRATIONS & VOKANDO GOODIES 28/3 - Avlyses

ERIK & KALLE 29/3 – Utsettes til 24/10 kl 14.00. De som har billetter til opprinnelig forestilling kan ganske enkelt benytte billetten sin på den nye forestillingen.  Dersom du ikke  har mulighet til å benytte billetten den nye datoen, kan du få pengene refundert.  

KARIUS OG BAKTUS  31/3 – Utsettes til høsten. Ny dato: søndag 15/11 kl 16.00. De som har billetter til opprinnelig forestilling kan ganske enkelt benytte billetten sin på den nye forestillingen.  Dersom du ikke  har mulighet til å benytte billetten den nye datoen, kan du få pengene refundert.  

HANNE SØRVAAG 16/4 – Utsettes til høsten. Ny dato: søndag 6/9. De som har billetter til opprinnelig konsert kan ganske enkelt benytte billetten sin på den nye konserten.  Dersom du ikke har mulighet til å benytte billetten den nye datoen, kan du få pengene refundert.  

MAD DOGS & ROMERIKINGER 17/4 - Utsettes til fredag 9. oktober. De som har billetter til opprinnelig konsert kan ganske enkelt benytte billetten sin på den nye konserten.  Dersom du ikke har mulighet til å benytte billetten den nye datoen, kan du få pengene refundert. 

MAD DOGS & ROMERIKINGER 18/4 – Utsettes til lørdag 10. oktober. De som har billetter til opprinnelig konsert kan ganske enkelt benytte billetten sin på den nye konserten.  Dersom du ikke har mulighet til å benytte billetten den nye datoen, kan du få pengene refundert. 

ILA AUTO 23/4 – Utsettes til 28. oktober. Konserten flyttes til Herredshuset. De som har billetter til opprinnelig konsert kan ganske enkelt benytte billetten sin på den nye konserten.  Dersom du ikke har mulighet til å benytte billetten den nye datoen, kan du få pengene refundert. 

MED BACCHUS FRA BANDAKKANALEN TIL BLOM 25/4 – Utsettes til  lørdag 29/8. De som har billetter til opprinnelig forestilling kan ganske enkelt benytte billetten sin på den nye forestillingen.  Dersom du ikke har mulighet til å benytte billetten den nye datoen, kan du få pengene refundert.  

HOME AT LAST/STEELY DAN 25/4 - Utsettes til lørdag 31/10.  De som har billetter til opprinnelig konsert kan ganske enkelt benytte billetten sin på den nye konserten.  Dersom du ikke har mulighet til å benytte billetten den nye datoen, kan du få pengene refundert. 

TANTE ULRIKKES VEI  29/4 – Avlyses. Riksteatret har avlyst alle sine turnéer frem til sommeren.

VAFFELHJERTE 11/5 - Avlyses. Riksteatret har avlyst alle sine turnéer frem til sommeren.

DISCO-PARTY med Show Off og Travelin Storband 15/5 - Avlyses.

-----------------------------

REFUNDERING AV BILLETTER:

Kjøpte billetter refunderes på følgende måte:

Billetter kjøpt på Ticketmaster.no og betalt med kort (VISA, Master o.l.) refunderes automatisk tilbake til kortet som ble brukt ved kjøp innen 14 dager etter at arrangementet ble avlyst.

Billetter kjøpt på Ticketmaster.no og betalt med VIPPS, Klarna og Paypal refunderes automatisk tilbake til konto som ble brukt ved kjøp innen 14 dager etter at arrangementet ble avlyst.

For billetter betalt med kort via telefon eller Ticketmasters egne gavekort, trenger Ticketmaster kontoopplysninger fra publikum for å kunne overføre penger. Fyll in kontaktskjema: https://help.ticketmaster.no/hc/no/requests/new?ticket_form_id=360000715054

Hvis man har kjøpt billetter på Kulturhuset eller Jessheim Storsenter, send ferdig utfylt skjema (klikk her) samt bilde av billettene som skal refunderes til kulturhuset@ullensaker.kommune.no. Du kan også fylle ut og levere skjemaet på kulturhuset sammen med billettene.

Serviceavgifter refunderes ikke. 

På grunn av stor pågang kan det ta litt tid før refunderingene blir utført.

Ullensaker Kulturhus - Tlf: 66 10 80 00
Rådhuset, Furusethgt. 12
Postboks 470, 2051 Jessheim

Personvern og cookies