2018 | Oktober

Vedr. Christine Koht 25. okt

26.10.2018

Forestillingen 25/10 måtte dessverre avbrytes pga. sykdom.

VEDR. AVBRUTT FORESTILLING MED CHRISTINE KOHT
Christine Koht måtte dessverre avbryte forestillingen torsdag 25/10 pga. sykdom.
Alle som hadde kjøpt billetter til forestillingen vil få disse refundert.

Har du kjøpt billetter via Ticketmaster enten på internett eller telefon og betalt med kort?
Da trenger du ikke gjøre noen ting. Ticketmaster tilbakefører pengene på din konto. Ønsker du kjøpe billett til forestillingen 14. februar, så kjøper du bare billett på vanlig måte.

Har du kjøpt billettene i billettsalget på kulturhuset eller Jessheim Storsenter?
Henvend deg i billettsalget på kulturhuset for refundering eller bytting av billettene. Billettene må medbringes og leveres inn.  Refundering av billetter gjøres f.o.m. mandag 29.10 kl 12.00. Siste frist for å få billettene refundert er 25.12.18.
Det er mange billetter som skal refunderes.  Derfor tar vi et lite forbehold om at kiosken har kontanter i kassen.

Vi ønsker Christine Koht god bedring!

NY FORESTILLING!  Nå har vi fått på plass en ny forestilling og gleder oss til hun kommer torsdag 14. februar!

Webpublisering og webdesign med Siteman CMS fra Godt Sagt

Ullensaker Kulturhus - Tlf: 66 10 80 00