« Tilbake

Kong Rakne

Kong Rakne er den største av salene våre og har sitteplass til 453 gjester. Salen ble oppgradert i 2014 med bl.a. nye seter. I 2014 ble det også installert 10 nye seter aller fremst i salen, foran 1. rad. Denne raden heter rad 0.

Salen er delt i to mellom rad 9 og 10 og deles av et bredt gangparti. I midtpartiet er det 3 rullestolplasser. Rullestolplass er en egen billettkategori.

Scenenivå ligger på gateplan og nås direkte med lastebil. Inngang til sidescenen gjennom store dører og ved behov kan parkering sperres for større kjøretøy. Kulturhuset kan være behjelpelige med å skaffe bærehjelp.
   
Kulturhuset har 2 vanlige garderober med dusj og toalett. Sminkeplass til 3 i hver.  Vi har også en større garderobe med vask og sminkeplass til 16. Artistfoajé med sofaer, vask og kjøleskap, leies ut ved forespørsel. Alt ligger i umiddelbar tilknytning til scene.   

Salen skal i utgangspunktet kun brukes til forestillinger, store konferanser og kinofremvisning.
Pga programplanlegging for kulturhus og kino kan vi ikke reservere utleie til øving lang tid i forveien.  Tidsfrist for bestilling til øving er tidligst en måned i forkant av ønsket øvedag.

 

 

 

Kong Rakne sett fra scenen

Ullensaker Kulturhus - Tlf: 66 10 80 00
Rådhuset, Furusethgt. 12
Postboks 470, 2051 Jessheim