« Tilbake

 

VELKOMMEN TIL KULTURHUSET

Kommende arrangement

Program / Vårres jul

Vårres jul

Det blir garantert julestemning når Hans Rotmo inviterer til konsertforestillingen Vårres jul sammen med Henning Sommero.

I år har Hans Rotmo gledet det norske folk med sine folkelige juletekster, sitt underfundige univers av rollefigurer og CD`n ”Vårres Jul” i 40 år!

Da Hans Rotmo endelig bestemte seg for å ta konsertforestillingen «Vårres Jul» ut til folket gjennom en ”Vårres Jul” turné for 10 år siden, ble mottagelsen enorm. Billettene forsvant som varmt hvetebrød, folk ville rett og slett oppleve Hans Rotmo, musikken og det underfundige universet i levende live. Turneene og CD-n «Vårre Jul 2» ble en kjempesuksess og i 2020 er det duket for nok en runde!

En slik suksess skal man selvsagt ikke ta lett på, så Hans Rotmo og Henning Sommerro ligger allerede i hardtrening foran Vårres Jul turneen i 2020 -og vi kan allerede nå garantere at det kommer en ny låt inn i Vårres Jul universet.

De gjorde en liten test runde i fjor -men i år blir det en skikkelig turné for å feire 40 års jubileumet til «Vårres Jul». Da blir det både julegitar, koteletta, pøls og steik, og kanskje kjæm a Märtha Dahla? og trolig blir det masse goro te dessert. Det blir garantert julestemning når Hans Rotmo kjæm med kompisen Henning Sommerro og byr opp til Vårres jul i 2020.

Fredag, 18.desember, kl. 20:00

  • Sal: Kong Rakne
  • Kategori: Konsert
  • Pris voksne: 390 inkl. avgift
Kjøp billett

Ullensaker Kulturhus - Tlf: 66 10 80 00
Rådhuset, Furusethgt. 12
Postboks 470, 2051 Jessheim

Personvern og cookies