« Tilbake

 

VELKOMMEN TIL KULTURHUSET

Kommende arrangement

Program / Susanne Lundeng Trio

Susanne Lundeng Trio

Dette arrangementet er allerede avviklet.

På Herredshuset. Felespiller Susanne Lundeng er en av Norges mest meritterte folkemusikere, men musikken hennes favner så mye mer. Musikken har noe improvisatorisk eller jazzpreget over seg med impulser fra elektronika-sjangeren og blir omtalt som både melankolsk og sår, mens andre ganger drivende og stormfull.

SUSANNE LUNDENG TRIO:
Susanne Lundeng, fele/vokal
Nils-Olav Johansen, gitar/vokal ( kjent fra Farmers Market/Transjoik)
Erik Nylander, trommer  ( spiller med Ola Kvernberg/Steamdome)

Felespiller Susanne Lundeng har på mange måter gitt folkemusikken fra Nord-Norge et ansikt. Med sin sterke formidling av slåttetradisjoner fra spesielt den nordlige delen av Nordland, har hun nådd et stort publikum. Senere har hun i stadig større grad valgt å framføre egenkomponert musikk, riktignok basert på folkemusikalske impulser, men i arrangementer som tidvis har brakt henne noe nærmere jazzen i uttrykksform.

Våren 2018 kom Susanne Lundeng ut med sitt tiende album "Det va nære på" til terningkast 5 fra et samlet norsk pressekorps. "Det va nære på" er imidlertid langt fra noen folkemusikk- eller viseplate. Musikken til Lundeng, og ikke minst arrangementene, har fortsatt noe improvisatorisk eller jazzpreget over seg. Denne gangen er imidlertid impulsene fra elektronika-sjangeren langt mer iørefallende. Noen vil sikkert beskrive deler av musikken til Lundeng som nærmest meditativ, med en melankolsk og sår undertone. Andre ganger griper de musikalske stormkastene tak i lytteren. Det er med andre ord sterke stemningsskifter på denne plata. Hun er jo en strålende felespiller, men her viser Lundeng også at hun er en meget god vokalist.

KONSERT & MIDDAG
Konsertbillett inkl. middag m/dessert og kaffe kr 625 inkl. avgift
Middagen serveres i 1. etg. på Herredshuset fra kl 18.00

Fredag, 01.november, kl. 20:00

  • Sal: Herredshuset
  • Kategori: Konsert
  • Pris voksne: 295,- inkl. avgift
Kjøp billett

Ullensaker Kulturhus - Tlf: 66 10 80 00
Rådhuset, Furusethgt. 12
Postboks 470, 2051 Jessheim

Personvern og cookies