« Tilbake

VELKOMMEN TIL KULTURHUSET

Kommende arrangement

Program / Stina Stenerud & Her Soul Replacement

Stina Stenerud & Her Soul Replacement

Dette arrangementet er allerede avviklet.

Soul to the people! Et møte med Stina Stenerud & her Soul Replacement er et møte med ektefølt soul, RnB, funk og gospel. Til Jessheim kommer Stina med fullt band og blåsere - hele 10 knallgode musikere!

De tar oss med tilbake til soulmusikkens røtter, men med egenkomponerte låter i et moderne lydbilde. Stina Steneruds stemme er som skapt for denne musikken; rå og energisk når det kreves, varsom, varm og full av lengsel når alt roes ned. Backet av en klassisk bandbesetning forsterket med både korister og blåserekke treffer hun publikum med en musikalsk kraft av de sjeldne.

Stina Stenerud & her Soul Replacement slipper nå i august singelen «Stay By My Side», og er første singel ut etter albumet "Coming Home", som frembrakte plateanmeldernes ypperste superlativer. Bandet har blitt spilt på radio i bl. a. USA, Australia, Sveits, Frankrike, Italia, Egypt (!) og Tyskland. Det, i kombinasjon med over 250 konserter de siste årene, har ført til at Stina Stenerud & her Soul Replacement har blitt et svært ettertraktet live-band, og de opplever travle tider med spilling på klubber og festivaler både internasjonalt og her hjemme. 

Til Ullensaker Kulturhus kommer Stina Stenerud & her Soul Replacement med sin 10-personers besetning, som garantert vil begeistre med energien, råskapen og det smittende humøret dette bandet serverer fra scenen. 

Konserten varer ca 80 minutter.

 

Lørdag, 03.oktober, kl. 19:30

  • Sal: Kong Rakne
  • Kategori: Konsert
  • Pris voksne: 250,- + bill. avg.
Kjøp billett

Ullensaker Kulturhus - Tlf: 66 10 80 00
Rådhuset, Furusethgt. 12
Postboks 470, 2051 Jessheim