« Tilbake

VELKOMMEN TIL KULTURHUSET

Kommende arrangement

Program / Stilett - Åpent Landskap

Stilett - Åpent Landskap

Dette arrangementet er allerede avviklet.

ÅPENT LANDSKAP er en krass lattermild musikalsk satire over arbeidslivet, og en hyllest til arbeidsgleden. Året er 2019 og vi er på et offentlig kontor i Oslo. De ansatte har nettopp vært gjennom Reform 2018, hvor NAV, helsetjenesten og politiet har blitt slått sammen til en diger PRAT-etat

Året er 2019 og vi er på et offentlig kontor i Oslo. De ansatte har nettopp vært gjennom Reform 2018, hvor NAV, helsetjenesten og politiet har blitt slått sammen til en diger PRAT-etat, en forkortelse for Produksjon av tjenester. Anført av en alltid positiv mellomleder gjør de ansatte så godt de kan i en arbeidshverdag som mest av alt handler om effektivisering og evaluering, teambuilding og kjerneverdier, mens brukerne venter tålmodig med kølapper i mottaket.

Samarbeidet mellom Stilett, tekstforfatter/ komponist Hanne T. Asheim og regissør Karina Aase er langt, med suksessforestillinger som bl.a. Griseflaks (2011) og Sykt frisk (2013). Åpent landskap dyrker den samme kombinasjonen av humor, samfunnssatire og musikalsk lek.

STILETT: Jorunn Torsheim * Signe Sannem Lund * Liv Anna Hagen * Anne Cecilie Røsjø Kvammen * Anne Marte Slinning * Johanne Karen Hagen * Anna-Karin Munkejord.

PIANIST:  Torgeir Koppang/Trond Lindheim

REGI: Karina Aase og Ivar Tindberg

Hanne T. Asheim: Kritikerrost tekstforfatter og komponist. Skriver i en humoristisk og satirisk stil. Brenner for cabaretsjangeren, som hun har dyrket i egne prosjekter (Sjel & Showtime, Helvete er de andre, Kjellercabaret) og i oppdrag for bl.a. Bjarte Hjelmeland, Latter på Latter, Lene Kongsvik Johansen mfl. Vant Komiprisen "Årets nummer" 2009 med Enkeltindividets protestvise.

SHOW & MIDDAG: Unn deg en deilig middag før forestillingen! Billett inkl middag på Herredshuset med dessert & kaffe kr 520,- + bill. avg. 

Torsdag, 08.desember, kl. 20:00

  • Sal: Herredshuset
  • Kategori: Musikal/Revy
  • Pris voksne: 270,- + bill. avgift
  • Pris, inkl. middag: 520,- + bill. avgift
Kjøp billett

Ullensaker Kulturhus - Tlf: 66 10 80 00
Rådhuset, Furusethgt. 12
Postboks 470, 2051 Jessheim