« Tilbake

 

VELKOMMEN TIL KULTURHUSET

Kommende arrangement

Program / Steinar Albrigtsen - Fra A til Nå

Steinar Albrigtsen - Fra A til Nå

Dette arrangementet er allerede avviklet.

På Herredshuset. Feat. Monika Nordli. Steinar Albrigtsen er en kompromissløs musiker, engasjert og med en unik evne til å la både gitar og stemme trollbinde publikum. Tilsett en porsjon nordnorsk humor og lun melankoli, så har du oppskriften på en trivelig aften.

30 år på veien kan virke som en evighet, men for artisten Steinar Albrigtsen er den musikalske reisa en lidenskap han ikke kan være foruten. Kompromissløs, engasjert, dedikert og med en unik evne til å la både gitar og stemme trollbinde publikum. 
Ekteparet Nordli/Albrigtsen møttes i studio høsten 2007, for innspillingen av duetten «A million stars». Samme år ble den utgitt på plata «Moment of peace». De to artistene utviklet et musikalsk samarbeid med påfølgende turneer i Norge og plateutgivelser. 

Live presenterer artistene en variert, musikalsk blanding av Albrigtsens største hits, ispedd nye låter fra Nordli. Med seg har de produsenten og gitaristen Ernst Nikolaisen, som er kjent fra musikalske samarbeid med artister som Jørn Hoel, Hilde Heltberg, Paal Flaata og Hellbillies. Det serveres både blues, country og singer-songwriter låter. Tilsett en porsjon Nordnorsk humor, litt lun melankoli, så har du oppskriften på en trivelig aften. 

Varighet: 2x45 min. pluss pause

KONSERT & MIDDAG: Konsertbillett inkl. middag på Herredshuset med dessert og kaffe 585 inkl. avgift.   På menyen denne aftenen står: Lettsaltet torsk, rotstuing, eggesmør og persillepoteter. Dessert: Lune bjørnebær og is. Middagsservering fra kl 18.30.

 

Torsdag, 01.mars, kl. 20:00

  • Sal: Herredshuset
  • Kategori: Konsert
  • Pris voksne: 280,- inkl. bill. avgift
  • Pris, inkl. middag: 585,- inkl. bill.avgift
Kjøp billett
Webpublisering og webdesign med Siteman CMS fra Godt Sagt

Ullensaker Kulturhus - Tlf: 66 10 80 00
Rådhuset, Furusethgt. 12
Postboks 470, 2051 Jessheim