« Tilbake

 

VELKOMMEN TIL KULTURHUSET

Kommende arrangement

Program / Snurr-Musikkeriet

Snurr-Musikkeriet

Barnekonsert med Snurr-Musikkeriet i Black Box (Jasseimr). Snurr-Musikkeriet lager morsom musikk for barn og i sitt snurrige univers spiller de blant annet sanger Grisine Discogris, marsvinet som lengter hjem til mars, tyver som bare stjeler ting på T og mye mer.. Passer for barn 3-10 år.

Snurr-Musikkeriet lager egenkomponert musikk for barn med finurlige tekster i ulike sjangere. I tekstene får vi blant annet høre om Grisine Discogris, marsvinet som lengter hjem til mars, sengemonsteret under sengemonster-senga, mystiske ting som skjer på kennelen til Kennel-Turid, og tyver som bare stjeler ting på T, samt verdens beste dyrebutikk, og hvordan man lager middag i en heksegryte. Man får tips om hva man skal gjøre med sure føtter og barna får hjelpe til med å forklare hvem som har søla ketchup på duken!

Snurr-Musikkeriet er en duo bestående av Margrete Augdal (vokal, tangenter og elektronikk) og Lene Anett Killingmo (treblås og elektronikk). Begge har bakgrunn fra jazz og improvisasjonsmusikk og ønsker å lage barnesanger hvor improvisasjons- og jazzutrykket er sentralt, og der fantasi, lekenhet og gode historier står sentralt i tekstene.

Snurr-Musikkeriet slapp sin første plate høsten 2016 og slipper sin andre plate: «Snurr-Musikkeriet - snurrer videre» i januar 2019
 

Lørdag, 06.april, kl. 13:00

  • Sal: Jasseimr
  • Kategori: Barn
  • Pris voksne: 120,- inkl. avgift
  • Pris barn: 120,- inkl. avgift
Kjøp billett
Webpublisering og webdesign med Siteman CMS fra Godt Sagt

Ullensaker Kulturhus - Tlf: 66 10 80 00
Rådhuset, Furusethgt. 12
Postboks 470, 2051 Jessheim