« Tilbake

VELKOMMEN TIL KULTURHUSET

Kommende arrangement

Program / Rigmor Galtung

Rigmor Galtung

Humor på herredshuset. En av våre mest folkekjære komikere Rigmor Galtung fyller 50 år og dette feires med et nytt solo show; den humoristiske forestillingen: "Syltynn, topptrent... og dønn ærlig!"

Når man fyller 50 er det tid for en oppsummering! Spesielt i forhold til de kvinnene som har inspirert - og fulgt henne gjennom 30 år, fra første dag på Stand-Up scenen til i dag hvor imitasjon er en del av hverdagen. Forestillingen, «Syltynn, topptrent….og dønn ærlig» handler om livsløgner, erkjennelser, glede og sorg.

Det «bor» nemlig veldig mange inni hennes hode, der noen er mer framtredende. Gro Harlem Brundtland står i særstilling der, og Wenche Myhre var den første som «flyttet inn». Siden har en helg haug med folk fulgt etter….. Alle disse menneskene og figurene har vært med på å prege hvem Rigmor er. Det hun nå har funnet ut, er at alle egentlig er deler og fragmenter av hvem hun er, Rigmor.

Først og fremst er allikevel dette er forestilling om å ha levd et halvt århundre,- en 50 års feiring av det å være menneske, på godt og vondt……og at det ikke nødvendigvis er så farlig å bli eldre! 

Gled dere!!  Velkommen inn i stua til Rigmor! 

KONSERT & MIDDAG
Konsertbillett inkl. middag m/dessert og kaffe kr 620 inkl. avgift
Middagen serveres i 1. etg. på Herredshuset fra kl 18.30

Torsdag, 21.mars, kl. 20:00

  • Sal: Herredshuset
  • Kategori: Humor
  • Pris voksne: 290,- inkl avgift
  • Pris, inkl. middag: 620,- inkl. avgift
Kjøp billett

Ullensaker Kulturhus - Tlf: 66 10 80 00
Rådhuset, Furusethgt. 12
Postboks 470, 2051 Jessheim