« Tilbake

 

VELKOMMEN TIL KULTURHUSET

Kommende arrangement

Program / Psykt Blod - UTSOLGT

Psykt Blod - UTSOLGT

Dette arrangementet er allerede avviklet.

Teater for ungdom. Dramatimen i en videregående klasse tar en uventet vending når læreren snapper opp et våpen en av elevene har med seg. Nå er det plutselig læreren som har makten - og hun kan kreve hva som helst.. 

Med: Jhordan Nificent, Deniz Kaya, William Greni Arnø, Ina Svenningdal, Mohammed Aden Ali, Julian Karenga, Rona Molakheil, Mari Maurstad og Camilla Klaudiussen.

Klassen skal ha dramatime. Det er de ikke særlig interesserte i… Læreren kommer ikke til ordet uansett hva hun gjør og blir ikke respektert.  Når en pistol faller ut av bagen til en elev blir det kaos og pistolen snappes opp av læreren. Hun nøler i noen sekunder, men så tar hun elevene til gisler og tvinger dem til å spille teater.   Nå er det plutselig hun som sitter på makten – og hun kan kreve hva som helst. Gisselsituasjonen setter i gang en intens reise gjennom forskjellige sjangre fra thriller til komedie til drama som med glede dekonstruerer alle våre angivelige forestillinger om hva identitet er.

I Brageteatrets forestilling er scenografien designet som et klasserom. Publikum sitter langs veggene, tett på det som skjer. 

Tirsdag, 25.februar, kl. 19:00

  • Sal: Black Box (Jasseimr)
  • Kategori: Teater
  • Pris voksne: 155 inkl. bill. avgift
Kjøp billett

Ullensaker Kulturhus - Tlf: 66 10 80 00
Rådhuset, Furusethgt. 12
Postboks 470, 2051 Jessheim

Personvern og cookies