« Tilbake

VELKOMMEN TIL KULTURHUSET

Kommende arrangement

Program / Odd Nordstoga

Odd Nordstoga

Dette arrangementet er allerede avviklet.

Med besøk av Odd Nordstoga og hans fantastiske band ligger alt til rette for en fullkommen musikalsk kveld. På albumet Kløyvd viser artisten og låtskriveren Odd Nordstoga nye sider ved seg selv. Låten «Fri» har du sikkert hørt på radio, og er én av mange sterke nye sanger, og det blir også gjenhør med tidligere hits.

Odd Nordstoga lanserer nytt studioalbum og Norgesturné i 2018

I februar er det duket for et nytt studioalbum fra Odd Nordstoga. Deretter bærer det ut på en omfattande turné med fullt band.

Albumet, som er et godt gammeldags dobbeltalbum, har fått navnet «Kløyvd» og er ventet i starten av februar. Noe av musikken har du kanskje fått med deg, siden seks spor er utgitt på strømmetjenester i løpet av 2017. Låten «Fri» har du nok hørt på radio. Den viste seg å bli en solid hit, og har lenge holdt seg på topp 10 på radiolistene her til lands.

Kløyvd viser på en måte to sider av artisten og låtskriveren Odd Nordstoga. Den ene siden er akustisk, fortellende og lener seg mot vise- og countrysjangeren. Den andre er mee høymælt og elektrisk.

Odd Nordstoga og hans fantastiske band gleder seg veldig til å komme ut og fremføre denne plata! I tillegg lover de selvsagt å levere en utsøkt bukett låter fra tidligere album. ”Dette kjem til å bli så moro. Dette kjem til å bli bra”, sier Nordstoga.

For å høre låten FRI (YouTube) - klikk her

Tirsdag, 06.mars, kl. 19:00

  • Sal: Kong Rakne
  • Kategori: Konsert
  • Pris voksne: 410 inkl. avgift
Kjøp billett
Webpublisering og webdesign med Siteman CMS fra Godt Sagt

Ullensaker Kulturhus - Tlf: 66 10 80 00
Rådhuset, Furusethgt. 12
Postboks 470, 2051 Jessheim