« Tilbake

VELKOMMEN TIL KULTURHUSET

Kommende arrangement

Program / Nylonstrømpa - da mor ble sexy

Nylonstrømpa - da mor ble sexy

Matinéforestilling. Underholdningsvogna presenterer "Nylonstrømpa" - en forestilling fylt med teater, humor, energi, musikk og sang av høyeste kvalitet og vi garanterer vårt publikum en fornøyelig opplevelse! Det blir gode slagere så vel som nyskrevne låter som feirer jubilanten Nylonstrømpa.

Vår nyeste produksjon er en feiring av nylonstrømpa som er 80-årsjubilant i 2019, og en hyllest til hardtarbeidende husmødre og deres dagligliv og drømmer rundt midten av forrige århundre.

Nylonstrømpeprodusenten DuPont gjorde braksuksess med dette produktet laget av et helt nytt materiale i 1938, og strømpa ble en enormt ettertraktet vare blant kvinner, og vakte beundrende blikk hos mange menn. Store stjerner som Marilyn Monroe var et forbilde på en glamorøs tilværelse mange bare fikk glimt av gjennom filmen og musikken, - mens nylonstrømpa i seg selv - den kunne live opp selv en vanlig hverdag i de tusen hjem.

Som vanlig presenterer Underholdningsvogna en forestilling fylt med teater, humor, energi, musikk og sang av høyeste kvalitet og vi garanterer vårt publikum en fornøyelig opplevelse! Det blir gode slagere så vel som nyskrevne låter som feirer jubilanten Nylonstrømpa.

Fredag, 20.september, kl. 13:00

  • Sal: Kong Rakne
  • Kategori: Konsert
  • Pris voksne: 170,- inkl. avgift
Kjøp billett

Ullensaker Kulturhus - Tlf: 66 10 80 00
Rådhuset, Furusethgt. 12
Postboks 470, 2051 Jessheim