« Tilbake

 

VELKOMMEN TIL KULTURHUSET

Kommende arrangement

Program / Nylonstrømpa - da mor ble sexy

Nylonstrømpa - da mor ble sexy

Dette arrangementet er allerede avviklet.

Matinéforestilling. Underholdningsvogna presenterer "Nylonstrømpa" - en forestilling fylt med teater, humor, energi, musikk og sang av høyeste kvalitet og vi garanterer vårt publikum en fornøyelig opplevelse! Det blir gode slagere så vel som nyskrevne låter som feirer jubilanten Nylonstrømpa.

Kompaniet Underholdningsvogna er stolt over å presentere en splitter ny musikalsk forestilling som feirer at nylonstrømpa i 2019 fyller 80 år, og som er en hyllest til hardtarbeidende husmødre og deres dagligliv og drømmer rundt midten av forrige århundre.
 
De to naboene Nelly Hansen og Solgunn Nilsen bor i en typisk Oslobygård på slutten av 1950-tallet. 
Solgunn er den forsiktige, pliktoppfyllende husmoren som drømmer om å bli sett av ektemannen sin mens Nelly er den smellvakre, selvsikre naboen hennes som hater husarbeid og jobber utenfor hjemmets fire vegger. Forestillingen spinner rundt damenes relasjon og hverdag, og ikke minst vidunderstrømpa av nylon - innimellom klesvask, dørselgere, nymotens hjelpemidler som vaskemaskin og støvsuger, ukeblader og TORO-suppeposer.
 
Her blir det nostalgiske gjenhør med sanger fra husmorens glanstid som “Sussebass” og “I wanna be loved by you”, jazz av Burt Bacharach og revyviser av The Monn Keys så vel som Lalla Carlsen, samt nyskrevne låter som feirer jubilanten nylonstrømpa.
 
En humoristisk, energisk og varm forestilling om strømpesømmer og store drømmer, kvinnefrigjøring og storrengjøring.  
 
Medvirkende: Maiken Kroken og Kjersti Ekman
 Varighet: ca. 1 t 10 min.

 

Fredag, 20.september, kl. 13:00

  • Sal: Kong Rakne
  • Kategori: Konsert
  • Pris voksne: 170,- inkl. avgift
Kjøp billett

Ullensaker Kulturhus - Tlf: 66 10 80 00
Rådhuset, Furusethgt. 12
Postboks 470, 2051 Jessheim

Personvern og cookies