« Tilbake

 

VELKOMMEN TIL KULTURHUSET

Kommende arrangement

Program / Meg og Dolly - Hanne Sørvaag elsker Dolly Parton!

Meg og Dolly - Hanne Sørvaag elsker Dolly Parton!

Konserten utsettes til søndag 6/9. De som har billetter til opprinnelig forestilling kan benytte billetten sin på den nye forestillingen.

Dersom du ikke har mulighet til å benytte billetten den nye datoen, kan du få pengene refundert. 
Les om refundering av billetter KLIKK HER

Gjør deg klar for vårens store showkonsert som hyller "the one and only" Dolly Parton. Med over 3000 låter i bagasjen og 40 år siden superhiten "9 to 5" ble gitt ut er det klart for å feire en av nåtidens største artister i forestillingen "Meg og Dolly".På scenen står den folkekjære artisten Hanne Sørvaag som skal ta deg med på en musikalsk reise i Dollys univers sammen med et stjernelag av musikere.
 
Hanne har elsket Dolly siden hun var en liten jente, og vært en stor inspirasjon for hennes karriere. Dette vil du merke gjennom historier, opplevelser og låter i forestillingen "Meg og Dolly".
 
Dolly Parton har vært aktiv som artist i 70 år og har gitt oss en rekke store hits. Hvem husker vel ikke låtene "Jolene", "Here you come again", "Islands in the stream" og "I will always love you" som også
Whitney Houston hadde stor suksess med? Disse og mange flere vil du få oppleve våren 2020 når denne hitparaden av en forestilling tar turen rundt i landet for å gi deg en festaften du sent vil glemme.

 

Torsdag, 16.april, kl. 19:00

  • Sal: Kong Rakne
  • Kategori: Konsert
  • Pris voksne: 585,- inkl. avgift

Ullensaker Kulturhus - Tlf: 66 10 80 00
Rådhuset, Furusethgt. 12
Postboks 470, 2051 Jessheim

Personvern og cookies