« Tilbake

 

VELKOMMEN TIL KULTURHUSET

Kommende arrangement

Program / Med Bacchus fra Bandakkanalen til Blom

Med Bacchus fra Bandakkanalen til Blom

NY DATO! Opprinnelig forestillingsdato 25/4. De som har billetter til den opprinnelige forestillingen kan enkelt benytte billetten sin den nye datoen.

Det handler om alkoholens gleder og forbannelser, «spritet opp» med muntre vers, fuktige anekdoter - og musikk. Med Øyvind Straume og Håvard Svendsrud. 

Øyvind Straume
Pensjonist og kulturformidler.  Når han ikke fordriver tiden med uhøytidelige sysler som versemakeri i limericks form, reiser han rundt som oppleser, kåsør  og foredragsholder med hovedsakelige litterære temaer. Ble tildelt Herman Wildenveys poesipris i 2014.

Harry Andersen som skulle bidra med musikalske innslag gikk dessverre bort 28. januar. 
Vi har med dette mistet en av pionerene i trekkspill-Norge.  Ny "medspiller" i forestillingen er Håvard Svendsrud. 

Håvard Svendsrud
Professjonell utøver innen klassisk og folkloristisk musikk. Han har vunnet flere NM på trekkspill, samt den nordiske finalen i Frosini Grand Prix i 1993. I 2004 vant han en stor internasjonal trekkspillkonkurranse i Boston, USA.
Han har ved flere anledninger vært solist med ulike orkestere, og har vært aktiv som teatermusiker, b.a. ved Nationalteateret, og han har medvirket i forestillinger som Spelemann på taket og Tolvskillingsoperaen. Svendsrud har også turnert med egne konsertprogrammer i USA, Island, Italia, England, Tsjekkia, Tyskland og i Skandinavia.

Overskuddet går til Frivilligsentralen i Ullensaker.

Lørdag, 29.august, kl. 15:00

  • Sal: Vesong
  • Kategori: Annet
  • Pris voksne: 250,- inkl. avgift
Kjøp billett

Ullensaker Kulturhus - Tlf: 66 10 80 00
Rådhuset, Furusethgt. 12
Postboks 470, 2051 Jessheim

Personvern og cookies