« Tilbake

VELKOMMEN TIL KULTURHUSET

Kommende arrangement

Program / Kris Kristofferson & The Strangers - UTSOLGT!

Kris Kristofferson & The Strangers - UTSOLGT!

Dette arrangementet er allerede avviklet.

Svært få artister kan trollbinde et publikum som Kris Kristofferson. Denne gangen deler han scene med et av countrymusikkens mest legendariske band, The Strangers.

Kris Kristoffersons liv er et eventyr i seg selv. Han startet sin musikalske karriere i midten av 60-årene og fikk for alvor sitt gennombrudd verden over i begynnelsen af 70-årene. Først som soloartist og fra 1985 som medlem av The Highwaymen, et samarbeid med bestevennene Willie Nelson, Johnny Cash og Waylon Jennings. Han er også en eminent låtskriver og 1970 var det store Kristofferson-året. Én etter én klatret artister til toppen av listene med sangene hans. Sammi Smith med «Help Me Make It Through the Night», Janis Joplin med «Me and Bobby McGee», Johnny Cash med «Sunday Morning Coming Down» og Ray Price med «For the Good Times». Til slutt gjorde Kristoffersen det selv med «Why Me Lord».

Kris Kristoffersen har også en stor skuespiller-karriere bak seg. Hollywood så fort hans potensiale og han har spilt i mer enn 70 filmer. Han fikk en Golden Globe for sitt spill mot Barbara Streisand i dagsaktuelle «A star is Born». Han ble nærmest en kultfigur for et yngre publikum i «Blade» trilogien. «Pat Garrett og Billy the Kid» er et kjært minne for de som husker litt lenger.

Bandet The Strangers har holdt på siden 1965, og er nok mest kjent som Merle Haggards backing band. De er kåret til årets band 8 ganger av the Academy of Country Music. Dagens besetning består av bl.a. veteranmedlemmet Norman Hamlet, og Haggards to sønner, Ben og Noel Haggard. Besetningen på Ullensaker kulturhus i juni har vi i skrivende stund ikke fått verifisert.

Torsdag, 06.juni, kl. 20:00

  • Sal: Kong Rakne
  • Kategori: Konsert
  • Pris voksne: 980,- inkl. bill. avgift
Kjøp billett

Ullensaker Kulturhus - Tlf: 66 10 80 00
Rådhuset, Furusethgt. 12
Postboks 470, 2051 Jessheim