« Tilbake

 

VELKOMMEN TIL KULTURHUSET

Kommende arrangement

Program / Klara, villsvinet og den lille musikkfabrikken

Klara, villsvinet og den lille musikkfabrikken

Riksteatret på turné. Oslo-Filharmonien fyller 100 år og sammen med Riksteatret ønsker de å feire den store bursdagen med en familieforestilling for barn og voksne som har lyst til å oppleve barneteater og klassisk musikk med musikere fra Oslo-Filharmonien. Klara, villsvinet og den lille musikkfabrikken er en fin introduksjon til teater og klassisk musikk for de minste

Bli med Oslo-Filharmonien på en eventyrlig musikkreise for hele familien!

Vi leker med våre musikalske skatter og byr på overraskelser og moro for både øyne og ører. I tillegg til spennende utvalg av klassiske perler og nyskrevet musikk, inneholder forestillingen massevis av referanser fra TV, film og data-spill som barna kjenner igjen fra sin egen virkelighet. Sammen med skaperne av Elias-filmene, Animando, og det New York-baserte teaterkompaniet Wakka Wakka lager vi et visuelt univers og en animasjon som du neppe har sett maken til.  

Ta med barna på teater og opplev en splitter ny konsertforestilling for hele familien. Klara, villsvinet og den lille musikkfabrikken er en fin introduksjon til teater og klassisk musikk for de minste. Velkommen skal dere være! 

Passer for barn fra 3 år. Varighet: 35 minutter uten pause.

Tirsdag, 24.mars, kl. 18:00

  • Sal: Kong Rakne
  • Kategori: Konsert
  • Pris voksne: 245,- inkl. avgift
  • Pris barn: Familie min. 4: 200./pers
Kjøp billett

Ullensaker Kulturhus - Tlf: 66 10 80 00
Rådhuset, Furusethgt. 12
Postboks 470, 2051 Jessheim

Personvern og cookies