« Tilbake

VELKOMMEN TIL KULTURHUSET

Kommende arrangement

Program / Karin Krog & The In-Between-Times

Karin Krog & The In-Between-Times

Dette arrangementet er allerede avviklet.

På Herredshuset. Norges jazzdronning Karin Krog fylte 80 år i 2017 og synger bedre enn noen gang! Karin Krog er en gudebenådet formidler som tiltrekker seg et begeistret publikum i alle aldre. Dette er musikk som favner utover det dedikerte jazzpublikum.

Karin Krog & The In-Between-Times, som består av gitarist Staffan William-Olsson og bassist Terje Gewelt, ble startet 2008 og har siden spilt over sytti konserter i Norge og Europa. 

Karin Krog er uten tvil en av landets viktigste jazzmusikere, og har vært det siden hun debuterte med sin første soloplate i 1964. Hun har gjennom en lang karriere stadig evnet å fornye seg. Hun har eksperimentert med vokalteknikker, turnert verden rundt med både norske og internasjonale medmusikanter og opparbeidet seg et stort publikum både hjemme og ute. Så sent som i 2013 mottok Karin Krog Spellemannsprisen i jazzkategorien for plata ”Songs About This and That” med John Surman. 

KONSERT & MIDDAG
Konsertbillett inkl. middag m/dessert og kaffe kr 595 inkl. avgift
dagens meny: Kyllingbryst m/grønnsaker, paprikasaus og ris. Dessert: Sjokolademousse m/bringebærsaus. Middagssservering fra kl 18.30

Torsdag, 19.april, kl. 20:00

  • Sal: Herredshuset
  • Kategori: Konsert
  • Pris voksne: 290,- inkl avgift
  • Pris, inkl. middag: 595,- inkl. avgift
Kjøp billett
Webpublisering og webdesign med Siteman CMS fra Godt Sagt

Ullensaker Kulturhus - Tlf: 66 10 80 00
Rådhuset, Furusethgt. 12
Postboks 470, 2051 Jessheim