« Tilbake

VELKOMMEN TIL KULTURHUSET

Kommende arrangement

Program / Kari Svendsen og Kjetil Skaslien

Kari Svendsen og Kjetil Skaslien

Dette arrangementet er allerede avviklet.

Matiné i Sal Vesong. Velkommen til konsert med en av våre mest folkekjære artister, Kari Svendsen og trekkspiller Kjetil Skaslien. Her får vi høre norske revyviser, filmsanger og andre viser, det blir nok mest muntert, men også litt vemodige toner.

Litt om Kari og Kjetil:

Kari Svendsen
En av våre mest folkekjære artister. En energibunt med sjarm, smittende humør og glimrende banjospill. En allsidig artist som spiller på mange “strenger”. Du kjenner henne fra både fjernsyn og radio. I tv-serien “Borgen skole” spilte Kari vaktmester Rigmor.
Hun har turnert land og strand rundt med konserten og forestillingen “Kari går til filmen”. En kavalkade over gode gamle norske spillefilmer,  noe som også resulterte i CD utgivelse. Samarbeider med  Christiania Fusel - Blågress, samt medlem av gjøglertruppen Gatesangerne.

Kjetil Skaslien
Trekkspiller - først og fremst kjent for sin spesielle og utradisjonelle bruk av trekkspillets toner. Han spiller selvfølgelig gammeldans hvor trekkspillet er og alltid har vært hovedinstrumentet, men både som solist og som akkompagnatør tryller han frem de vakreste toner uansett sjanger.
Han er født i Grue Finnskog, og mye av melankolien i hans komposisjoner stammer fra de trolske, dype skoger. Som akkompagnatør for et utall kjente norske solister, viser han i full bredde sin store musikalitet. 

Konserten varer ca 1 t 10 min.

Fredag, 09.november, kl. 13:00

  • Sal: Vesong
  • Kategori: Konsert
  • Pris voksne: 150,- inkl bill. avgift
Kjøp billett

Ullensaker Kulturhus - Tlf: 66 10 80 00
Rådhuset, Furusethgt. 12
Postboks 470, 2051 Jessheim