« Tilbake

VELKOMMEN TIL KULTURHUSET

Kommende arrangement

Program / Kårner Kafe

Kårner Kafe

Matinékonsert i Sal Vesong. Konsertforestilling med Lars Martin Myhre og Ingvar Hovland. Publikum inviteres inn i den brune puben Kårner Kafe. Duoen Myhre /Hovland presenterer oss for stamgjestenes sorger og gleder med varme og humor - i salig Bellmanns ånd, men anno vårt eget århundre.

I konsert-forestillingen / cabareten ”Kårner Kafe” presenterer Lars Martin Myhre og Ingvar Hovland oss for sitt eget, lille univers skapt omkring en særdeles brun kneipe beliggende på et hjørne et eller annet sted i kongeriket Norge. Her møter vi en del av stamgjestene; et rufsete og slitent klientell - men tidvis likevel med adskillig livsvilje.
”Kongen på haugen” er den lett kriminelle og tungt arbeidsskye Frivoll. Der andre strør om seg med livsmotto som ”Grip dagen!”, er Frivoll mer for å ”ta kvelden”.
Også Josse, en gang i tiden kjent som presten Johannes, er en markant skikkelse som stadig har ett og annet å forkynne for sine svirebrødre på Kårner. Det samme kan sies om frifanten og lystsmugleren Frederic Feyer, den høyst konkursrammede Direktøren, den havarerte Chiefen og deres alles Britta Blomme. 
Og over dem alle våker stedets innehaver, Erna, med et omsorgsfullt blikk og en stor romslighet - både i forhold til sine gjester og til skjenkeloven.

Myhre og Hovland tar oss med på Kårner Kafe og presenterer oss for stamgjestenes sorger og gleder med varme og humor og uten moralsk pekefinger - i salig Bellmanns ånd, men anno vårt eget århundre. 

Ingvar Hovland: Resitasjon
Lars Martin Myhre: Gitar/vokal

Fredag, 29.mars, kl. 13:00

  • Sal: Vesong
  • Kategori: Konsert
  • Pris voksne: 170 inkl. avgift
Kjøp billett

Ullensaker Kulturhus - Tlf: 66 10 80 00
Rådhuset, Furusethgt. 12
Postboks 470, 2051 Jessheim