« Tilbake

VELKOMMEN TIL KULTURHUSET

Kommende arrangement

Program / Kårner Kafe

Kårner Kafe

Dette arrangementet er allerede avviklet.

Matinékonsert i Sal Vesong. Konsertforestilling med Lars Martin Myhre og Ingvar Hovland. Publikum inviteres inn i den brune puben Kårner Kafe. Duoen Myhre /Hovland presenterer oss for stamgjestenes sorger og gleder med varme og humor - i salig Bellmanns ånd, men anno vårt eget århundre.

I konsert-forestillingen / cabareten ”Kårner Kafe” presenterer Lars Martin Myhre og Ingvar Hovland oss for sitt eget, lille univers skapt omkring en særdeles brun kneipe beliggende på et hjørne et eller annet sted i kongeriket Norge. Her møter vi en del av stamgjestene; et rufsete og slitent klientell - men tidvis likevel med adskillig livsvilje.

Ingvar Hovland: Resitasjon
Lars Martin Myhre: Gitar/vokal

Ingvar Hovland og Lars Martin Myhre står bak en rekke låter i Den norske sangboka, enten sammen, eller i samarbeid med andre, som for eksempel Vamp, Odd Børretzen mfl. Låter som Månemannen, På bredden, Noen ganger er det all right, Måkene, Vintersang, Trøstesang, Hun lignet på en som var pen og mange, mange andre. Mange av låtene i Kårner Kafe er spilt inn på Lars Martin Myhres soloplater.

Fredag, 29.mars, kl. 13:00

  • Sal: Vesong
  • Kategori: Konsert
  • Pris voksne: 170 inkl. avgift
Kjøp billett

Ullensaker Kulturhus - Tlf: 66 10 80 00
Rådhuset, Furusethgt. 12
Postboks 470, 2051 Jessheim