« Tilbake

 

VELKOMMEN TIL KULTURHUSET

Kommende arrangement

Program / Judy Collins & Jonas Fjeld UTSOLGT

Judy Collins & Jonas Fjeld UTSOLGT

Dette arrangementet er allerede avviklet.

Judy Collins, Jonas Fjeld og bluegrassbandet Chatham County Line kommer til Ullensaker Kulturhus med sin americana-inspirerte konsert Winter Stories.

Dette blir en kveld med stemningsfulle og følelsesladede låter fra en sjelden samling musikere. Winter Stories er en samling av klassiske låter, nye melodier og små overraskelser, i spedd nydelige duetter og Judys imponerende harmonisang.

‑ Vi båndet over vår felles kjærlighet for stor musikk, sier Fjeld.   ‑ Og jeg er beæret over å jobbe med denne gjengen. Vi har mye beundring og kjærlighet for hverandre, og vi har hatt det veldig fint i studio sammen, forteller Collins.

Selv om folkemusikken har sitt utspring regionalt, er det ingen tvil om at folkemusikken resonnerer universalt.

‑ Jeg visste at Jonas og Chatham County Line ville passe meg bra, sier Judy. Vi snakket samme språk med en gang vi kom i studio. Mellom øvingene fortalte vi historier og utvekslet erfaringer, som jo er en stor del av folketradisjonen, fortsetter hun.

Judy Collins, Jonas Fjeld og Chatham County Line tar med seg Winter Stories på en internasjonal turné, og kommer til Ullensaker Kulturhus for å fortelle historier og dele av sine erfaringer.

Søndag, 09.februar, kl. 19:00

  • Sal: Kong Rakne
  • Kategori: Konsert
  • Pris voksne: 530,- inkl. avg.
Kjøp billett

Ullensaker Kulturhus - Tlf: 66 10 80 00
Rådhuset, Furusethgt. 12
Postboks 470, 2051 Jessheim

Personvern og cookies