« Tilbake

VELKOMMEN TIL KULTURHUSET

Kommende arrangement

Program / Joshua French - Dømt til døden

Joshua French - Dømt til døden

Foredrag. Dette er Joshuas personlige fortelling om bakgrunnen for fengslingen og dødsstraffene i Kongo og åtte år i håp om en diplomatisk løsning. I 2017 kom Joshua hjem til Norge og lever i dag som en fri mann. I foredraget deler han sin historie og sine erfaringer.

Livet i fengslene i Kongo er en saga av utrolige personlige historier med fengselsopprør, fluktforsøk, drap og tortur, masseslagsmål og uutholdelige forhold uten strøm og mat i ukesvis, samt sykdom og lidelse. Det er også unike historier om sterke vennskap som utviklet seg i fangenskapet. ”Kongo saken” går inn i historien som en av de mest spennende sanne thrillerene som har skjedd i moderne norsk historie, med stadige vendinger og dramatikk. Det er en historie om overlevelse og motgang under ekstreme forhold og hva som gjør at mennesket overlever selv i de mest håpløse situasjoner. Joshua overlevde åtte år i fengsel i Kongo, fire dødsstraffer, en livstidsdom, et erstatningskrav på nesten en halv milliard kroner og flere fluktforsøk.

I 2017 kom Joshua hjem til Norge og lever i dag som en fri mann. I foredraget deler han sin historie og sine erfaringer om krisehåndtering og motivasjon og om menneskets overlevelse i et av verdens farligste land. Joshua tar deg med på en utrolig spennende reise i sitt foredrag. Gripende og rystende på en gang.

Arrangør: Atikko AS

Tirsdag, 05.mars, kl. 19:00

  • Sal: Kong Rakne
  • Kategori: Foredrag
  • Pris voksne: 540/435
  • Pris honnør: 490/395
  • Pris student: 490/395
Kjøp billett

Ullensaker Kulturhus - Tlf: 66 10 80 00
Rådhuset, Furusethgt. 12
Postboks 470, 2051 Jessheim