« Tilbake

VELKOMMEN TIL KULTURHUSET

Kommende arrangement

Program / Ingebjørg Bratland - UTSOLGT!

Ingebjørg Bratland - UTSOLGT!

Dette arrangementet er allerede avviklet.

Ingebjørg Bratland bergtar publikum med sin klare, sterke stemme, ekte fremførelse og fengende låter. Det er ingen overdrivelse å kalle artisten fra Vinje for en aldri så liten popsensasjon. Høsten 2017 slapp hun også sitt fjerde album "Hjarteskjell" til strålende anmeldelser

Ingebjørg Bratland er godt forankret blant nye og tradisjonelle musikkforbrukere. 25 millioner streams av hennes katalog samt 40.000 solgte cd’er av Månesinn er klar tale! 70 utsolgte konserter på siste turné taler vel og for seg selv. .

HJARTESKJELL: Musikknyheter ga albumet 9/10 og skrev: "Hjarteskjell er et sterkt album og et høydepunkt i plateåret 2017. Herlig musikk som bringer lune toner til høstmørket». Hva er vel bedre enn å bruke høsten til forberedende lytting, for så å glede seg til en fantastisk konsertopplevelse til våren?

Ingebjørg Bratland skal ut på en meget omfattende turné, noe hun gleder seg til:
”No skal eg snart ut på vegen att! Kjenner det kriblar bra etter ei lang pause. Noko av beste med å gje ut ny musikk er å reise på turné. Og ikkje minst at eg no har endå fleire songar å velge i! Gler meg til å pakke kofferten for å ut å fylle alle dei flotte konsertsalane rundt om med både nye og songar de har høyrd før! Håpar de vil dele kvelden med meg!”, sier hun selv.

Torsdag, 26.april, kl. 19:00

  • Sal: Kong Rakne
  • Kategori: Konsert
  • Pris voksne: 375,- inkl. avgift
Kjøp billett
Webpublisering og webdesign med Siteman CMS fra Godt Sagt

Ullensaker Kulturhus - Tlf: 66 10 80 00
Rådhuset, Furusethgt. 12
Postboks 470, 2051 Jessheim