« Tilbake

 

VELKOMMEN TIL KULTURHUSET

Kommende arrangement

Program / Home at last - Steely Dan

Home at last - Steely Dan

NY DATO! Opprinnelig konsertdato 25/4. De som har billetter til den opprinnelige konserten kan enkelt benytte billetten sin den nye datoen.

Home At Last er årets store musikkprosjekt, og består av 10 proffe musikere fra Øvre Romerike. Prosjektet er fundamentert på musikere som har en forkjærlighet for Steely Dans rike klanger. Fet, slick amerikansk west coast på sitt beste med en lengsel mot New York: Home At Last. 

Steely Dan har et bredt og stort repertoar å plukke fra, så her blir det servert kun “cream of the crop”! Musikalske høydepunkter som Aja, Peg, Babyloon Sisters og Hey Nineteen er bare noen eksempler.

Guidet og ledet av Bert Nummelin (trommer-prosjektleder) og Erland Helbø (gitar, arrangør og bandleder) finner vi dyktige musikere som Audun Breen (trombone), Andreas Fossum (trompet), Christina Gjestvang (vokal), Ingelin Dahl Helbø (vokal),Ingrid Berg Mehus (vokal), Thomas Ekman Håkonsen (vokal), Lasse Kulsrud Nordby (bass), og sist men ikke minst, Wollert Krohn-Hansen (tangent-tryllekunstner). 

Sammen leverer bandet en meget imponerende og lang merittliste over viktige norske og internasjonale artister og institusjoner som de har jobbet med som Madrugada, Oslo Filharmonien, The Voice, KORK, Den norske opera, Wenche Myhre, Jahn Teigen, Stevie Wonder, Klovner i Kamp, Peel, Brent. I mai 2019 var også flere av disse delaktige i kritikerroste Jesus Christ Superstar på Ullensaker kulturhus. Velkommen- «Home at last»! 

Lørdag, 31.oktober, kl. 19:00

  • Sal: Kong Rakne
  • Kategori: Konsert
  • Pris voksne: 360,- inkl. avgift
Kjøp billett

Ullensaker Kulturhus - Tlf: 66 10 80 00
Rådhuset, Furusethgt. 12
Postboks 470, 2051 Jessheim

Personvern og cookies