« Tilbake

 

VELKOMMEN TIL KULTURHUSET

Kommende arrangement

Program / Heroes - Støttekonsert

Heroes - Støttekonsert

Dette arrangementet er allerede avviklet.

Heroes - en kveld der vi gjør morgendagen litt lysere for andre! Profesjonelle artister og amatører går sammen for å bidra til å sikre videre drift for kulturskoleprosjektet Vegar Storsve og Petter Barg har vært motor for i en flyktningeleir i Libanon i mer enn 15 år.

Takket være de to idealistene fra Jessheim har drøyt 500 barn fått muligheten til å glemme at de er dømt til et liv i en flyktningeleir som tredje og fjerde generasjon internerte. Kulturskolen de to har bygget opp er et kjærkomment pusterom i en ellers tøff hverdag for barn og unge i flyktingleiren Rashedieh.

Storsve og Barg står i akutt fare for å måtte legge ned kulturskolen de har brukt mye tid på å bygge opp i Libanon. Kassa er snart tom. Derfor arrangeres støttekonserten «Heroes» på Jessheim?

Hvorfor Jessheim? Jo, en samarbeidsavtale mellom Tore Kværner og musiker Sol Heilo inneholder blant annet å arrangere en konsert der overskuddet går til et godt formål, og at det aller helst er et formål som er forankret på Jessheim. 

Valget falt på prosjektet til duoen Storsve og Barg, og alle artister og involverte takket umiddelbart ja til å bidra. 

Støttekonserten «Heroes» har som ambisjon å gjøre hverdagen litt enklere for barna i flyktningeleiren. Vi håper publikum møter opp og støtter det gode formålet.

La oss være helter sammen for en kveld. La oss samle inn penger til unge helter i Libanon denne kvelden. Musikk kjenner ingen grenser. Musikk knytter bånd. Musikk bygger broer. 

Søndag, 28.oktober, kl. 19:00

  • Sal: Kong Rakne
  • Kategori: Konsert
  • Pris voksne: 450 inkl. avgift
Kjøp billett

Ullensaker Kulturhus - Tlf: 66 10 80 00
Rådhuset, Furusethgt. 12
Postboks 470, 2051 Jessheim

Personvern og cookies