« Tilbake

 

VELKOMMEN TIL KULTURHUSET

Kommende arrangement

Program / UTSOLGT! Halvor Johansson - Ta dere sammen!

UTSOLGT! Halvor Johansson - Ta dere sammen!

Dette arrangementet er allerede avviklet.

Stand Up Norge er stolte av å presentere «Ta dere sammen!», Halvor Johanssons første soloforestilling. Halvor er kjent fra Latter i Oslo, sendinger på Radio Rock og videospalten "Ta deg sammen" - og denne mannen er er på vei mot å bli en av landets mest populære standupkomikere.

De siste årene har Halvor spilt i flere forestillinger på Latter i Oslo hvor han har briljert med sine hardtslående betraktninger om private, hverdagslige og aktuelle tema. Morgensendingene hans på Radio Rock er også blitt en snakkis og videospalten "Ta deg sammen», hvor Halvor tar et oppgjør med folk og fe han mener fortjener å høre det, har flere millioner avspillinger på Facebook. 
 
«Ta deg sammen» er Halvors første helaftens standupforestilling og består av tekster han har utviklet på scenen og radio den siste tiden. 
 
Det kommer garantert noen klare meldinger om feil, mangler og forbedringspotensialet til Jessheim og folka som bor der. Se frem til en humorkveld av ypperste klasse med en av landets morsomste og mest frittalende komiker!

Fredag, 13.september, kl. 19:00

  • Sal: Kong Rakne
  • Kategori: Humor
  • Pris voksne: 315,- inkl. bill. avgift
  • Pris student: 295,- inkl. bill. avgift
Kjøp billett

Ullensaker Kulturhus - Tlf: 66 10 80 00
Rådhuset, Furusethgt. 12
Postboks 470, 2051 Jessheim

Personvern og cookies