« Tilbake

VELKOMMEN TIL KULTURHUSET

Kommende arrangement

Program / Halvdan Sivertsen - Ennu ikke landa

Halvdan Sivertsen - Ennu ikke landa

Dette arrangementet er allerede avviklet.

Halvdan Sivertsen er en av våre mest folkekjære artister. Med en unik evne til å blande humor med alvor og med sanger som «Kjærlighetsvisa», «Sommerfuggel i vinterland» , «Venner» og «Nordaførr vårvisa» har han begeistret publikum i flere tiår. Ikke landa ennu du heller? Velkommen på konsert.

På høstens konsert serverer han låter fra hans seneste album "Ennu ikke landa", men publikum får også gjenhør med kjente og kjære hits og klassikere. Med mye strenglek og vokalharmonier, og toppet med en solid dose nordnorsk humor, tyder alt på at dette blir en strålende kveld.

”Ennu ikke landa” er en livsbejaende erklæring fra en moden mann som har mye på hjertet, men samtidig et uttrykk for at vi svever rundt uten vilje til å se den harde landingen som venter oss alle, dersom vi ikke tar vare på denne stakkars kloden vår, kjærligheten, vennskapet og dem som trenger oss. Og dersom vi selv ikke blir tatt vare på. Dette skriver Halvdan Sivertsen sanger om, og dette har det blitt en livslang karriere av, der flere generasjoner møtes på konsert for å lytte, synge med, le og kanskje tørke en tåre eller to i møte med entertaineren fra Bodø.

Vi kan love en i beste forstand typisk Halvdan-konsert:
Ledsaget av et glimrende helakkustisk band, blir det en kveld med kort vei mellom ellevill gapskratt og det dypeste alvor. Med skråblikk på oss sjøl, samfunnet rundt oss og tida vi lever i. Med de mjuke balladene og de fengende refrengene en Halvdan Sivertsen-konsert alltid byr på.  

I turnébussen:
Halvdan Sivertsen, gitar og sang
Håvar Bendixen, diverse gitarer, trekkspill og sang
Terje Nohr, diverse gitarer, dobro,mandolin og sang
Trond Viggo Solås, kontrabass og sang
Rune Mathisen, perkusjon og sang
Mats Ellingsen, Lysdesign
Brynjar Erdahl, lyd

Onsdag, 31.oktober, kl. 19:00

  • Sal: Kong Rakne
  • Kategori: Konsert
  • Pris voksne: 500,- inkl. bill. avgift
Kjøp billett

Ullensaker Kulturhus - Tlf: 66 10 80 00
Rådhuset, Furusethgt. 12
Postboks 470, 2051 Jessheim