« Tilbake

VELKOMMEN TIL KULTURHUSET

Kommende arrangement

Program / Georgs magiske medisin

Georgs magiske medisin

Dette arrangementet er allerede avviklet.

UTSOLGT! Riksteatret på turné. Passe rampete teaterforestilling med musikk og magi for hele familien. Også for bestemødre, hvis de tør!

Georgs bestemor er ikke som andre snille bestemødre. Hun er nifs og syter og klager, så Georg vil gi henne en lærepenge. Når hun skal få medisinen sin, lager han en magisk medisin, som vil sende henne gjennom taket ...

Roald Dahl er en forfatter i særklasse og har skapt en verden av uuttømmelig fantasi. Han var alltid på barnas side, og lot aldri en sjanse gå fra seg til å sparke dem som sparkes bør, de maktsyke, arrogante, autoritære og dømmende. Voksne, selvfølgelig. Men først og fremst får han oss til å le. Og grøsse. Og bli litt skremt (i hvert fall en liten stund inntil alt blir bra igjen). Og så le enda mer. Hans utrolige historier har gitt stoff til internasjonale storfilmer så vel som fargerike musikaler og fengende barneforestillinger.

Når Riksteatret tar Georgs magiske medisin til scenen, engasjerer vi regissør og dramatiker Morten Joachim, som også satte opp Doktor Proktors prompepulver. Han lover en forestilling med mye musikk og magi, som involverer barna og tar ungers fantasi på alvor. Med Georgs magiske medisin skal han sette alt på hodet og slå seg løs på barnas vegne – helt og fullt i Roald Dahls ånd.

Passer for barn fra 5 år.

Forestillingslengde: 1 t 30 min (inkludert pause).

FAMILIEPRIS (min. 4 personer) : 225 pr. pers.

Torsdag, 29.november, kl. 18:00

  • Sal: Kong Rakne
  • Kategori: Teater
  • Pris voksne: 275 inkl. avgift
  • Pris barn: 275 inkl. avgift
Kjøp billett

Ullensaker Kulturhus - Tlf: 66 10 80 00
Rådhuset, Furusethgt. 12
Postboks 470, 2051 Jessheim